LUSH: GREEN BUBBLEROON, BUBBLE BAR

woensdag, juli 13, 2016


Als ik ergens van houd, dan is het Lush. Stiekem vind het maar enorm saai om in bad te gaan, maar Lush maakte daar jaren geleden verandering in. Tegenwoordig is in bad gaan een feest, want naast het feit dat ik de lekkerste Lush producten in het water gooi, zet ik tegenwoordig ook nog eens een leuke serie aan op mijn (afgeplakte!) laptop.
Lush: "Een vrolijke groene Bubbleroon met de opwekkende geur van vers gemaaid gras, een vleugje sinaasappel en bergatmot." Hier zegt Lush dan ook eigenlijk geen woord te veel of te weinig mee, de geur is namelijk precies zo heerlijk zomers en fris als de omschrijving.

Zelf vond ik de bubble bar nogal groot, en heb ik hem door de helft gedaan. Op die manier kan ik er twee keer van genieten. Het schuim resultaat dat je op de foto's ziet, is dan ook maar van een halve Green Bubbleroon. €6,25

Heb jij deze al eens geprobeerd?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik dacht eerst dat het eten was totdat ik de titel las hahahah. Met duurdere bruisballen van de lush hak ik ze ook altijd door midden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Ik heb laatst bij undercover boss achter de schermen van Lush gezien, was erg leuk. Enige minpunt is toch echt de prijs. 6,25 voor een keertje te badderen ..... slim om door de helft te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. E R I K Ajuli 13, 2016

  Ik kende die al, erg lekker. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochters zijn weg van lush! Ik hou meer van de Body Shop. Maar eerlijk is eerlijk, deze bubble bar ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je krijgt gewoon zin om er een hap uit te nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS