,

GETEST: BEATS BY DR. DRE OORDOPJES MET SPORTEN

maandag, juli 25, 2016


Zoals sommige van jullie misschien wel weten, heb ik een superleuke roze Dr. Dre koptelefoon. Deze gebruikte ik regelmatig tijdens het sporten, maar begon toch te merken dat ik oordopjes wilde. Uiteindelijk besloot ik dan ook een setje van de oordopjes in te slaan. Na een weekje testen, deel ik graag mijn conclusie!Om maar even met de deur in huis te vallen, mijn broer en ik hebben samen vijf (!!) items van Beats by Dr. Dre. Er is dus geen twijfel over mogelijk dat wij fan zijn van het geluid en de designs. Toen ik wat kon bestellen bij GSMpunt twijfelde ik dus ook geen moment: oordopjes van Dr. Dre it is.

GELUID
Het is uiteraard geen verrassing meer dat ik hartstikke tevreden ben over het geluid van veel Beats by Dr. Dre items. Om eerlijk te zijn was ik bang dat het geluid zou tegenvallen omdat ik tot voorheen alleen het geluid was gewend van de koptelefoons en grote speakers. Gelukkig verdween mijn twijfel direct toen ik mijn muziek aanzette; wat een geluid! Ik houd wel van een beetje bass en van volume, deze oordopjes verzien mij sowieso van mijn behoeftes.


BLIJVEN ZE IN MIJN OREN?
Voordat ik deze oordopjes had, en nadat ik mijn koptelefoon thuisliet voor bij het sporten, luisterde ik muziek met mijn iPhone oordopjes. Oh boy, die dingen vlogen er de hele tijd uit tijdens het rennen. Bij deze oordopjes zitten maar liefst zeven verschillende opzetstukjes bij. Vijf paar ronde en twee paar bijzondere kegelvormige. Momenteel heb ik wat kleinere opzetstukjes in gebruik dan die er standaard opzitten. De oordopjes blijven niet alleen goed zitten tijdens krachttrainingen, maar ook perfect tijdens het rennen!

Mocht je deze oordopjes nou voor veel meer gebruiken dan alleen sporten? Dan vind je het misschien ook handig te weten dat er een leuk klein tasje bijzit waar je ze in kunt doen wanneer je ze in je tas wilt stoppen. De levering vanuit GSMpunt verliep bij mij ook erg soepel, dus dat is zeker mooi meegenomen.

Heb jij iets van Beats by Dr. Dre?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik heb niets van Dr. Dree, maar ik weet wel dat het geluid ervan goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. E R I K Ajuli 25, 2016

  Ik heb die oordopjes ook, zijn erg fijn inderdaad. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hatelijk he als je oordopjes er constant uitvallen tijdens het rennen. Tegenwoordig gebruik ik een oude koptelefoon, maar echt handig is dat ook niet ivm met zweet enzo ;) Deze zien er wel veel belovend uit! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sportieveling dat je bent, trots ben ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar is over nagedacht, die verschillende oordopjes. Dat is slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er goed uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze zelfde mogen testen, en ook zeer tevreden erover.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS