'NO BUY MAY' EINDRESULTAAT

donderdag, juni 02, 2016


De afgelopen maand was mijn portemonnee gesloten voor geld uitgeven aan bull shit. There, I said it. Waar ik van mijzelf wél aan mocht uitgeven? Mijn OV-kaart en eten om te overleven. Vandaag is de maand al even voorbij, en moet ik natuurlijk wel even de eindstand met jullie delen!

FAIL OR NO FAIL?
Oké, de aap komt al direct uit de mouw... Ik heb namelijk gefaald. En niet zo'n beetje ook, ik heb namelijk twee mega uitgaven gemaakt. De eerste twee weken gingen vlekkeloos. Ik kocht geen onzin en had er niet eens zo heel veel behoefte aan. Maar toen stopte mijn stage en ging ik meerdere keren verschillende steden in én ben ik een paar keer uiteten geweest.

Even terug naar die twee grote uitgaven. Eind vorige week heb ik een vakantie geboekt (waar ik snel meer over vertel!) en begin deze week kocht ik een nieuwe mobiel (waar ik binnenkort ook meer over vertel). Twee hele prijzige dingen dus. Daarnaast heb ik helaas nog meer dingen gekocht. Zo ben ik nu twee nachtcrèmes, een regenjas, een t-shirt én een paar schoenen rijker. Dat allemaal in die laatste twee weekjes.

Sorry lieve meiden, ik heb mij nog nooit zo waardeloos gevoeld over het niet volbrengen van een challenge. Hopelijk lukt het jullie beter als jullie de uitdaging aangaan!

Hebben jullie eens een 'no buy' maand gehouden?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik vind het wel echt lachen XD
  Volgens mij is iets altijd extra moeilijk als het niet mag..... Benieuwd naar jouw nieuwe mobiel en vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind een nieuwe telefoon wel een benodigdheid en een vakantie eigenlijk ook. Een no-buy zou me meer om onnodige uitgaven gaan, dus eigenlijk vind ik dat je het nog oké gedaan hebt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het eigenlijk ook wel met Mariska eens dat een nieuw mobiel en een vakantie niet echt onder 'no buy' valt. En een dag-/nachtcrème is ook essentieel. Ik vind oa make-up kleding schoenen tassen dingen die eronder vallen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer...heeeeeel jammer aangezien het mij wel gelukt is ;) maar ik ben het niet met de dames eens....No buy is ook echt No buy en daar valt alles onder...echt alles! Maar ik bewonder je poging en misschien was 4 weken ook wel te lang...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS