NIEUWE IPHONE + 12 ZOMERSE ACHTERGRONDEN

vrijdag, juni 17, 2016


Hoera, ik heb eindelijk een nieuwe mobiel! De iPhone SE in het roségoud om precies te zijn. Hiervoor had ik de iPhone 5C, ook in het roze, maar die was inmiddels aan vervanging toe. Benieuwd naar mijn nieuwe 'kindje' en de leukste zomerse achtergronden?Wat meer dan anderhalf jaar geleden koos ik voor de iPhone 5C met 8GB geheugen, wat in de praktijk véél te weinig bleek te zijn... Om de zoveel dagen moest ik weer een hoop foto's, video's en Apps verwijderen. Anyway, nu heb ik dus de iPhone SE met *tromgeroffel* 64GB geheugen! Alsof ik in een hele nieuwe wereld terecht kom.

Omdat ik nu weer fris en fruitig met een nieuwe iPhone begin, ging ik ook direct opzoek naar leuke zomerse achtergronden voor mijn WhatsApp, lock-scherm en gewone achtergrond. Mijn 12 favorieten deel ik met jullie.Wat voor achtergrond heb jij?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Van deze achtergronden word ik wel heel vrolijk, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke achtergronden! Hiervan krijg ik gelijk zin in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kratjes achtergrond is schattig zeg!
  xx Frederique
  http://fablefrique.com // FAB le Frique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. E R I K Ajuni 27, 2016

  Super schattig allemaal! Die eerste heb ik gedownload. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb een foto van mijn vakantie in Griekenland als achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die met de water-meloentjes is mijn favoriet, X Charissa

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS