,

MEXICO: BASÍLICA DE ZAPOPAN KERK + OUTFIT

dinsdag, juni 21, 2016


Oké, dit artikel moet ik echt beginnen met een enorm excuus. Op Facebook konden jullie al een aantal dagen geleden lezen dat ik mijn laptop niet kon opalden... Vandaar dat er nog niets online gekomen is van mijn trip naar Mexico. Gelukkig kon ik via via mijn laptop opladen, en heb ik 100% om te knallen!
Al snel had ik door dat er om de zoveel meter wel weer een andere kerk te vinden is. Ze zijn hier erg religieus en gaan dan ook regelmatig naar de kerk. Zelf ben ik niet gelovig, maar vind ik het wel mooi om de kerken te bekijken, aangezien eht wel mooie gebouwen zijn. We hebben inmiddels dan ook de nodige kerken bezocht, dus get ready!

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Fijn dat je de laptop weer kunt gebruiken! En ik iets van Mexico kon zien.
  Je ziet er mooi uit Susan, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja echt onhandig van die reisstekkers dat ze zo'n hoge rand hebben, daardoor past er alleen een smalle/platte stekker in. Maar je hebt weer stroom erin gekregen, mooi zo. Leuk dat rode truitje van je, staat mooi op de rok.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto's! en geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Heel veel plezier! Ik heb je trouwens even in de spotlights gezet, hoop dat je het leuk vindt! :) https://thingsiwanttoblogabout.blogspot.nl/2016/06/bloggers-in-het-zonnetje-1.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's hoor, echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS