,

HOW TO: VOETJES SUMMERPROOF MAKEN + WINACTIE!

woensdag, juni 15, 2016


Open schoentjes? Jarenlang heb ik er een hekel aan gehad... De laatste twee jaren loop ik er echter blij mee rond. Om die reden leek het mij leuk om een video te maken over hoe ik mijn voetjes summerproof maak! Enne, er zit ook een hele leuke winactie aan mijn video vast! (4 min)


Wil je als eerst mijn nieuwste video's zien? Abonneer je dan hier gratis!

Hoe maak jij jouw voetjes summerproof?
Je mag ook hier in de comments achterlaten als je meedoet aan de winactie.


You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuk filmpje.zelf laat ik de pedicure mijn voeten doen.ik volg jou op bloglovin en doe graag mee met deze winaktie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat voetenmasker ziet er ook erg lekker uit! Veel plezier in Mexico! Ik doe graag mee met je winactie, want ik ben ook echt een bleekscheet en een beetje nabruinen met een goede aftersun kan ik ook wel gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt mij ook wel lekker zo'n voetenmasker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee! Wat een lekkere producten voor de voeten gebruik je, ik zou vooral dat masker eens willen proberen. Maar lush zit hier helaas niet om de hoek :(
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke video! Ik heb eigenlijk altijd zomervoetjes, omdat ik het leuk en relaxend vind om te doen. Al heb ik ook wel eens nagellakresten hoor. ;)Zo'n voetenmasker heb ik nog nooit geprobeerd, daar ga ik zeker eens voor kijken zodra ik weer eens in Maastricht kom. (geen Lush hier in het dorp) Ik was al geabonneerd en ik doe graag mee aan de winactie. paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier in Mexico.
  Graag loot ik mee naar de Lancaster after sun.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS