DARE TO WEAR: HOOG OPGESNEDEN BADPAK

vrijdag, juni 10, 2016


Oeps, de afgelopen dagen is het flink stil geweest op Susan Blogt. Ik ben namelijk druk bezig geweest voor school! Begin deze week moest ik twee projecten inleveren, en volgende week maandag heb ik een hertentamen. Anyway, aangezien mijn schooljaar bijna voorbij is en ik bijna op vakantie ga, zocht ik naar wat zwemkleding. Mijn oog viel op de hoog uitgesneden badpakken-trend. Wat vind jij ervan?
Mocht je nieuwsgierig zijn, alle badpakken heb ik van Asos.com geplukt. Zelf zou ik niet zo snel - of zeg maar gerust niet - een hoog opgesneden badpak dragen. Ik vind het voor mijzelf veel te gewaagd!

Durf jij het te dragen?

Follow

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Dat roze badpak, hahaha. Ziet er in mijn ogen echt niet uit. Dan durf je je toch niet te bewegen XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh nee, daar zou mijn figuur niet in passen :D !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoog? Dat is toch super laag? :$ ik vind het prachtig, alleen voor de foto hahaha, functioneel zijn die dingen niet, had er een paar besteld maar het is echt onmogelijk om te bewegen zonder een nip-slip

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS