,

WAT IK MAMA HEB GEGEVEN VOOR MOEDERDAG

maandag, mei 09, 2016


Gisteren was het natuurlijk Moederdag. Het was even smeken (ja echt!), maar mama vond het uiteindelijk prima om gefilmd te worden, haha. Stiekem vind ik het een leuk Moederdagfilmpje geworden. Mama is in ieder geval heel blij met haar cadeau. Benieuwd wat ik heb gegeven? Bekijk het filmpje of de foto's.


Wil je als eerst mijn nieuwste video's zien? Abonneer je hier gratis op mijn kanaal!

Bij ons in de woonkamer hangt al eeuwenlang een klok zonder cijfers. Dat vinden mijn ouders mooi. Ikzelf vind een cijferlozen klok zeker niet verkeerd, maar die klok zelf... Daar kan ik helaas al jaren niet positief over zijn. Toen ik op Ditverzinjeniet.nl deze Invotis marmeren klok zonder cijfers zag, wist ik meteen dat ik deze moest kopen. 

Hoewel ik een beetje het gevoel had dat ik met dit Moederdagcadeau te ernstig het gevoel gaf dat die andere klok écht vervangen moest worden, nam ik de gok. Gelukkig vond mijn moeder de klok helemaal geweldig en hangt die nu te pronken aan de muur. En als ze hem óóit kwijt zou willen, zal ik de beauty met open armen ontvangen, haha.

Before - After

Wat heb jij jouw moeder gegeven?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Wat een mooie klok heb je gegeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die hangt er mooi bij hoor. Snap dat je vond die andere aan vervanging toe was haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dat vind ik ook een mooie klok. Mooi cadeau, vind het altijd moeilijk om iets te bedenken om te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS