VISITEKAARTJES INSPIRATIE

dinsdag, mei 10, 2016


Het is alweer eventjes geleden dat ik een visitekaartjes inspiratie-artikel schreef. Om precies te zijn, was dat in augustus 2015 (klik). Wayyy back dus, soort van. Tijd voor wat nieuwe inspirerende business cards zodat jij een inspiratie boost krijgt en je straks ook killer kaartjes hebt om uit te delen.


Alle kaartjes hierboven heb ik van Pinterest af gehaald. Ik vind het mooi hoe mensen steeds nieuwe dingen bedenken voor een uniek kaartje. Mijn kaartjes heb ik zelf via Photoshop gemaakt. Of ik er mijn best op heb gedaan? Zekerweten! Maar ze zijn lang niet zo spectaculair als de kaartjes uit deze collage.

Hebben jullie een visitekaartje voor jezelf of je blog?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Bedankt voor de tips! Sommige zijn wel moeilijk om echt te kunnen maken. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er gemaakt bij Moo, maar na het zien van deze, zijn de mijne maar gewoontjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Bij drukwerkdeal was het toch? Volgens mij is de actie deze week alweer verlopen helaas.

  http://www.fuckhighclass.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed nieuws! De actie is verlengd :) Hij was officieel inderdaad 8 mei afgelopen.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Wow wat een gave ideetje zeg! Ik heb nog geen visitekaartjes. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, al die designs zijn zo gaaf! Nu wil ik ook een eigen visitekaartje ontwerpen, haha :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er leuk uit zeg allemaal! Ik heb nog geen visitekaartjes, maar het lijkt me best leuk om in de toekomst aan te schaffen voor mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS