OUTFIT: SUMMER FEELINGS AND NEW JUMPSUIT

woensdag, mei 11, 2016


In dit artikel liet ik mijn nieuwe jumpsuit al zien, en vandaag show ik hem in een zomerse outfit of the day. Na een hoop verschrikkelijke dagen vol harde wind, regen en kou, zijn we gelukkig verrast door dagen vol zonneschijn (met hier en daar wind, haha). Volgens papa konden deze schoenen er niet bij, wat direct voor twijfel zorgde... Maar ach ;)Lipstick MAC | Jumpsuit Tally Weijl | Heels Invito

Wat vind jij van deze outfit?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Ik vind de schoenen wel leuk! Hahaha. En mooie jumpsuit. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de laarsjes er wel bij staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS