MAC LIPSTICK, TAUPE


Al een tijdje kriebelde het om weer een nieuwe MAC lipstick in te slaan. Taupe had ik op het oog, en als die niet zou zijn wat ik zocht, wilde ik graag een baksteen-rode lipstick inslaan. Toen ik Taupe eenmaal had opgedaan, werd ik direct verliefd en ging deze mee naar huis! Enne, no worries! Ik kocht deze voordat ik begon aan mijn 'no buy' maand. De gehele shoplog kun je hier (klik) bekijken.
Voor mijn stage bij Grazia moest ik regelmatig opzoek naar de laatste trends en item die daarbij horen. Zo stuitte ik op de kleur Taupe van MAC. Lucky me is Taupe een kleur uit de matte collectie, mijn ultieme favoriet. In de huls vond ik hem al erg mooi, maar toen ik hem eenmaal opdeed, begon mijn hartje wel héél snel te kloppen!


Hoewel het geen nude-achtige kleur is, is hij naar mijn idee wel enorm veelzijdig. Het is een prachtige warme kleur die perfect staat bij zowel donkere outfits als outfits met kleur. Stiekem vind ik het nu al een onmisbare toevoeging aan mijn stash.

Kende jij Taupe al?

Follow

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie kleur die jou goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lipstick! Ik heb die zelf ook hahah xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohh da's echt een heel mooi kleurtje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en bijzondere kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!