INTERIOR INSPIRATION: SPIEGELS IN HUIS

maandag, mei 30, 2016


Om nu te zeggen dat ik ijdel ben, gaat mij wat te ver. Maar vaak moet ik wel even kijken of mijn lipstick niet scheef zit en of mijn haar geen gekke kronkels vertoont. Een leuke, maar ook vooral fijne, spiegel is dan ook een must. Ik struinde Pinterest weer af en ging opzoek naar wat beauty's.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Wat vinden jullie van spiegels als decoratie?

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Ik houd niet echt van een spiegel in de huiskamer, in de gang/hal of op de wc is het wel handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op mijn slaapkamer heb ik een grote spiegel. Verder in huis hebben we er niet echt veel. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS