INTERIOR INSPIRATION: BETON IN HUIS

dinsdag, mei 17, 2016


Iets wat ik op Pinterest steeds vaker tegenkom, is beton in huis. Hoewel ik het eerst regelmatig in tuinen spotte, begint het nu ook écht een trend voor binnen te worden. Ondanks dat ik een sucker voor de industriële look ben, leek mij dit iets too much. Om die reden ging ik opzoek naar mooie inspiratie, om misschien toch nog verliefd te worden op deze trend.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 78 | 9

Wat vind jij van beton in huis?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Zelf vind ik het niet zo mooi, helaas xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het later niet snel in mijn huis doen, maar staat wel mooi zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ligt eraan voor wat, de aanrecht bijvoorbeeld vind ik wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De betonlook is zoo leuk ! Ik heb hem nu zelf als muurverf in de badkamer! Heel cool xxx

  http://mariekekazen.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS