DARE TO WEAR: FLARED PANTS

woensdag, mei 18, 2016


Het lijkt erop dat trends uit de nineties maar terug blijven komen én niet te stoppen zijn. De flared pants is daar een van. Deze broek zie ik namelijk steeds vaker voorbij komen. Eerst in fashionbladen, maar nu ook meer op straat. Zelf zou ik niet zo snel zo'n broek dragen, om die reden is dit voor mij dan ook een 'dare to ware'. Wat vind jij?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Wat vind jij van de flared pants?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Meh, ik vind die broeken eigenlijk best lelijk. Beetje hippie-achtig. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit heb ik ook al opgemerkt, spijtig genoeg is dit ook mijn ding niet haha!
  Ik zou er niet mee over straat lopen.

  Leuke post!

  X Elien

  www.littlelouvain.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Absoluut niet mijn ding, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, denk niet dat er eentje zal gaan kopen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen de trend net begon had ik ook zoiets van 'neehh' maar ik moet toegeven dat ik ze steeds leuker begin te vinden. Ze zijn niet zo basic als een gewone skinny jeans en als je ze goed combineert kunnen ze heel mooi zijn. Ja, ik houd er toch wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er eerst ook niet zo een fan van maar scoorde er vorig jaar eentje bij Zara en dit jaar een culotte bij zeb :) Het is een kwestie van er veel te passen en te zoeken naar jouw ideale fit! ;) Ik ben zelf ook wel geen van van de jeans versie maar andere stofjes vind ik wel leuk, zolang ze maar niet superlos en dun zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS