DARE TO WARE: SUPER CROPPED TOPS

dinsdag, mei 03, 2016


Oké, de crop top kennen we al, maar wat dacht je van super cropped tops? Van die topjes die verdacht veel weghebben van een bustier bh... Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik een zwak heb ontwikkeld voor deze tops en er ook zeker een zou dragen. Maar hoe je het ook wendt of keert, het is een 'dare to ware'. Ik selecteerde 12 tops, en durf jij ze te dragen?De topjes vind ik eerlijk gezegd écht leuk en ik zou het zelf ook dragen. Alleen vind ik het wel belangrijk om dan goed op te letten wat voor een super cropped top ik dan zou kopen. Er zit namelijk wel verschil tussen de tops, de één is net wat bloter dan de ander... Anyway, deze tops heb ik allemaal van Asos geplukt, mocht je het afvragen.

Heb jij zo'n topje in jouw kast hangen?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Op een camping (of andere vakantie) vind ik ze super leuk en zomers! Maar naar overdag vind ik het way too much. Ik denk zelfs dat als je hiermee aankomt op school, dat je terug wordt gestuurd door de congerië 😂😂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh, daar kun je best gelijk in hebben ja! Ach, zolang je het niet naar school draagt, is het vast geen probleem lijkt mij?
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik zou ze aandurven met een high waist broek of rok denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zo een tops heel leuk voor bijvoorbeeld een vakantie in het buitenland, maar ik zou nooit zo rondlopen in mijn woonplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er wel een leuk figuur voor nodig, ik zou me er in ieder geval nooit in vertonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks voor mij, maar zo zie je maar dat alle trends uit de nineties/begin nillies terugkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal! Eigenlijk kun je maar beter niets weggooien, haha!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Ik zou het wel durven met een high waisted broek

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS