BEAUTY | MIJN REDDINGSMIDDELEN VOOR EEN DROGE HUID

maandag, mei 02, 2016

Hoewel het zonnetje zo nu en dan schijnt, en het is sommige steden al een beetje op zomer begint te lijken, heb ik nog steeds last van een droog 'winter huidje'.  Gelukkig staat mijn kast gevuld met genoeg crèmpjes zodat ik deze dagen zonder problemen doorkom.
GEZICHT EN HANDEN
voor mijn gezicht gebruik ik een dagcrème van Nivea. Deze is speciaal voor de droge en gevoelige huid, wat natuurlijk een pluspunt is. De crème voedt de huid intenfief en bevat ook nog eens SPF15, voor als de zon eens schijnt. Naast deze crème gebruik ik ook een serum van Vichy en een nachtcrème van Aritaum.

Voor mijn handen gebruik ik een handcrème van The Body Shop. Om precies te zijn gebruik ik de Hep Hand Protector. Mijn moeder gebruikt deze al een hele tijd, door haar heb ik hem ontdekt! Haha. De geur is erg lekker en hij trekt goed in de huid.


LICHAAM
Voor mijn lichaam gebruik ik zowel een crème van Vaseline als een olie. De Vaseline is van de intensive care-lijn en zou extreem droge huid in vijf dagen moeten herstellen. Nu is mijn huid niet zóó droog, maar iets extreems is altijd wel handig. De Jojoba olie gebruik ik wel eens om mijzelf nog even mee in te smeren voor het slapen gaan.

Heb jij een droge of vettige huid?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik heb een droge huid! Vind de hydraterende crème van Nivea heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker die jojoba olie en de rest is natuurlijk ook fijn. Je velletje verzorgen is nooit een overbodige luxe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb juist een vettige huid, haha. Maar Nivea is altijd fijn :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die handcrème heb ik ook en die is inderdaad erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie reacties!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS