AMSTERDAM SHOPLOG!


Vorige week - voordat ik begon aan mijn 'no buy' challenge - dook ik samen met Lisa Amsterdam in. We zijn wat winkels in geweest en hebben daarna heerlijk gegeten bij Humphrey's. Omdat er voorlopig geen shoplog meer aankomt, wilde ik mijn nieuwe geshopte spulletjes héél graag delen. Je kunt alles bekijken in de video (2:30min).


Wil je als eerst mijn nieuwste video's zien? Abonneer je hier gratis op mij kanaal!

Welk item is jullie favoriet?

Follow

4 opmerkingen:

 1. Dat jurkje vind ik echt super leuk!!! Hahah die sokjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog, je ziet er goed uit op de video <3 en je hebt mooie spulletjes gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sokken zijn echt schattig! Ik vind de lipstick ook erg mooi :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie reacties! :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.