5X GEKKE FEITJES OVER MIJ

donderdag, mei 12, 2016


Als je mijn blog al een tijdje volgt, zou je denken dat je alles al weet... Nope! In december vorig jaar plaatste ik een artikel met vijf debiele dingen die ik had gedaan of meegemaakt (klik), and you guys loved it! Gekke dingen scoren blijkbaar goed, dus bedacht ik vijf crazy feitjes over mij, die jullie vast fantastisch zullen vinden, haha.


IK DOE MIJN MAKE-UP THE DAY BEFORE
Oké, dit is niet helemaal correct... Maar voor min stage sta ik iedere dag heel vroeg op en heb ik simpelweg niet altijd zin om mijn make-up te doen. Bijna nooit zelfs, om eerlijk te zijn. Hoewel ik dan vaak nog wel mijn wenkbrauwen deed en een likje mascara door mijn wimpers haalde, wilde ik verder geen tijd aan mijn looks schenken. Echter, de laatste paar weken lig ik liever langer in bed dan dat ik aan mijn brows werk. Maar zonder mijn wenkbrauwen onder handen genomen te hebben, vind ik mijzelf er wel een beetje gek uitzien. Om die reden, doe ik mijn wenkbrauwen zo nu en dan in de avond, zodat ze de volgende ochtend on fleek zijn als ik wakker word.

MIJN LIEVELINGSDIER IS DE REIGER
Nee, ik houd niet van paarden of dolfijnen... Mijn lievelingsdier is de reiger. Waarschijnlijk ben ik een van de enige, maar ik vind ze gewoon écht leuk. Daarnaast heb ik ook een zwak voor puppies, kittens en baby geitjes hoor. Maar reigers zijn echt mijn number one.


IK KAN DAGENLANG PANNENKOEKEN ETEN
Je hebt lievelingseten en je hebt écht lievelingseten. Pannenkoeken zijn mijn lust en leven. Ik zou ze gemakkelijk iedere dag kunnen eten, de hele dag door. Lekker als ontbijt, lunch én avondeten natuurlijk. Omdat ik vroeger - oké, nog steeds - vaak zeurde dat ik pannenkoeken wilde eten, heeft mijn moeder ze eens een week lang gemaakt. Dat deed ze onder het mom van dat ik er genoeg van zou hebben. Na een week vroeg ik zo vrolijk als maar kon of ik het de volgende dag weer mocht eten. Toen ze doorhad dat ik niet te stoppen was, is ze ermee gestopt. Alsnog eet ik nu ieder weekend pannenkoeken hoor, haha.

IK PIN NIETS OP MIJN PINTEREST
Het hele idee van Pinterest is natuurlijk dat je mooie borden maakt met plaatjes die je geweldig vindt, en daarmee uiteindelijk collecties van foto's creëert. Ik daarentegen gebruik Pinterest idere dag om heerlijk doorheen te scrollen zónder ook maar één afbeelding te pinnen. Geen idee waarom, maar ik vergeet het gewoon!


IK SNAP NIETS VAN COMPUTERS
Als er ook maar even een pop-up schermpje in beeld verschijnt klik ik het direct weg. Eerlijk gezegd, kijk ik niet eens waar het voor is. Doordat ik dat doe, heb ik volgens mij al heel veel nuttige dingen gemist. Maar naast dat, heb ik ook geen flauw idee hoe een virusscanner werkt, oeps!

Welk feitje vind jij het meest shocking?


Follow

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Lachen! Slim van de wenkbrauwen hoor scheelt mooi veel tijd in de ochtend. En echt lachen van de pannenkoekenweek. Misschien in het vervolg gewoon de pop-up eerst even lezen voordat je hem in paniek wegklikt, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pannenkoeken zijn ook lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahah wow een week lang pannenkoeken eten is echt bizar! hihi ik denk dat ik het na twee dagen alweer zat ben :P -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS