3X WINKELS WAAR IK EEN HEKEL AAN HEB

vrijdag, mei 27, 2016Als ik met een vriendin de stad in duik of ik ga op mijn gemakje zelf winkelen, zijn er natuurlijk een heleboel winkels waar ik niet in ga. Je hebt namelijk niet oneindig de tijd en sommige winkels trekken mij gewoon niet. Maar, er zijn óók winkels waar ik een echte hekel aan heb...

ZARA
Waarschijnlijk zitten er nu een heleboel meiden verbaast achter hun laptop/mobieltje te lezen. Sorry, maar ik heb gewoon een hekel aan de Zara. Ik heb al meerde malen meegemaakt dat wanneer ik een vriendin of iemand complimenteer over een kledingstuk en vraag waar het vandaan komt, ze het bij Zara heeft gekocht. Maar wanneer ikzelf op de website of in de winkel kijk, kom ik gewoon niets leuks tegen. Frank daarentegen scoort keer op keer in de winkel... Hij klaagt dan ook genoeg over het onvriendelijke personeel, en daar is hij niet de enige in. Doordat ik nooit wat koop, heb ik daar gelukkig nog niet mee te maken gehad, haha.

SACHA
Een hekel hebben aan Sacha is misschien ietwat overdreven... Maar toen Invito nog alive and kicking was, bevonden deze twee winkels zich vrijwel naast elkaar. Bij Invito zag ik altijd wel leuke dingen en scoorde ik ook regelmatig. Wanneer ik dan verder liep langs de etalage van Sacha werd ik ook steeds naar binnen gelokt. De sfeer die de etalages uitstralen vind ik leuk en gezellig, maar eenmaal binnen vind ik er geen reet aan. Tegenwoording kom ik er ook niet meer, dus misschien is er verandering in gekomen, haha.

URBAN OUTFITTERS
Ik ben niet vaak in Amsterdam, maar als ik er ben, ga ik sowieso even de Urban Outfitters in. Eigenlijk weet ik niet eens meer waarom ik dat doe, ik heb er namelijk nog nóóit iets gekocht. Het is niet dat ik er geen leuke spullen zie, juist heel veel. Maar de prijzen, die houden mij tegen. Zo verkopen ze daar onder anderen EOS lippenbalsem voor €9,00 (geloof ik), terwijl ik die in Nijmegen kan kopen voor €5,25. De conclusie voor mij is dan ook simpel: Leuke winkel, geen leuke prijzen.

Aan welke winkels heb jij een hekel?

Follow

You Might Also Like

22 lovely comments

 1. Ik deel je mening over urban outfitters, verder heb ik niet echt een hekel aan winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I feel you met je mening over Zara! Ik zie iedereen altijd in van die prachtige classy outfits rondlopen van Zara maar als ik er dan ga shoppen zie ik alleen maar doorschijnende hemdjes en oversized broeken waarin ik me een clown voel. De winkel voelt zo "fashion forward" aan dat ik me totaal ongemakkelijk voel dus ik vraag me écht af waar iedereen die leuke kleding altijd vindt, haha. Het is echt m'n winkel niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij Urban Outfitters spot ik vaak wel leuke dingen, maar als het kan koop ik ze dan in een andere winkel. Bovendien staat die muziek daar altijd zo hard! Ik kan er echt niet tegen. Bovendien maken ze nogal rare keuzes: http://www.alternet.org/corporate-accountability-and-workplace/8-worst-things-urban-outfitters-has-done

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat artikel kende ik nog niet! Bedankt, heb het meteen gelezen. Zitten inderdaad hele vage dingen tussen ja...

   Verwijderen
 4. Bij Sasha heb ik nog nooit wat gekocht, maar heb er geen hekel aan. Wat je zegt over Zara en Urban Outfitters kan ik mij in vinden! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel raar dat urben outfitters zulke onrealistisch hoge prijzen hanteren. Op zo'n manier elimineer je jezelf wel uit de markt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dus echt PRECIES hetzelfde met de Zara. Ik vind het daar ook vaak een troepje en heb dan meteen geen zin meer om te gaan kijken tussen die hopen kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh bij Zara slaag ik ook echt nooit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Urban outfitters vind ik ook overdreven. En dat van de Zara ken ik. Ik zie er gewoon nooit wat leuks XD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben het wat Zara betreft volkomen met je eens. Daar slaag ik nooit. Net als bij Vero Moda. Op de een of andere manier is dat echt niet mijn ding. Sacha vond ik vroeger altijd heel tof, maar tegenwoordig zijn ze wel wat meer doorsnee geworden, terwijl daar vroeger net de heel opvallende schoenen te krijgen waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zara ontwijk ik ook altijd, want ik vind daar nooit wat leuks. Ik zit nu na te denken welke winkel ik nou nog meer vreselijk vind, maar ik denk dat het bij de Zara en C&A blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kom bij alle 3 nooit, dus ja ik deel je mening wel haha! C&A vind ik echt een drama, veel oude Duitse kleding brrr. Bij Bristol en Scapino zul je mij ook niet zien. Enorm slechte kwaliteit en sjago medewerkers..zo jammer want de 1 na de andere keten gaat dicht door alle webwinkels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha, klopt helemaal wat je zegt over de Zara en volgens mij wordt het personeel bij de Zara zelfs geselecteerd op onvriendelijkheid. Want in welke Zara ik ook kom, ze zijn daar nooit vriendelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De laatste tijd kan ik ook niet meer zo goed scoren bij de Zara. Maar dat heb ik ook bij de H&M de laatste tijd, echt heel irritant..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dames, ik ben echt verrast door al jullie reacties! Zóó fijn dat ik hier niet de enige in ben, hihi!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk artikel! Ik kan juist wel vaak slagen bij de Zara haha. En de Urban Outfitters vind ik een leuke winkel om door rond te struinen, maar ik koop er bijna nooit wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Zara vind ik juist wel heel leuk! Terwijl ik het vroeger maar een tuttige winkel vond, haha. Over de UO ben ik het met je eens, die prijzen zijn een beetje jammer.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb dat met Coolcat. Mijn dochters vinden het fantastisch, maar ik word gek van de herrie daar en de kwaliteit is bagger. Alles gaat pillen, etiketten vervagen na 2 x wassen....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aah heerlijk even zeuren haha :p Ik kan me totaal vinden in je verhaal over Sacha en Zara, ik loop daar standaard voorbij. Ik heb ook niks met h&m, niet mijn kleding maar die winkels zijn ook altijd zo rommelig. �� Coolcat is 1 van nn favo winkels qua kleding, maar ik vind idd die muziek ook altijd verschrikkelijk daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat grappig om te lezen haha. Ik vind Zara altijd leuke kleding hebben, maar het personeel is inderdaad vreselijk. Bij mij in de buurt heb je ook een filiaal zonder airco dus daar is het ook nog eens altijd snikheet. Sacha vind ik wel okee, maar vaak te duur dus ik koop er nooit wat. En Urban Outfitters... tja het is gewoon een hipster winkel met mega dure prijzen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb niet echt een hekel aan een winkel, maar de Zara hype heb ik ook nooit zo begrepen, en Urban Outfitters is inderdaad veel te duur! Leuk om rond te kijken, maar ik koop er ook nooit iets

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hahah helemaal mee eens! Vooral de Zara. Ze verkopen absoluut leuke dingetjes, maar het is altijd zo'n zooitje in die winkel. En druk! Meh

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS