2X BOURJOIS SUMMER LIPS

dinsdag, mei 24, 2016


Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, is het al wel leuk om je outfits op te fleuren met een zomers kleurtje op de lippen. Tijd om mijn vrolijke Bourjois lip-items erbij te pakken en mijn outfit (saai grijs t-shirt) een zomerse upgrade te geven!

Als eerst (links op de bovenste foto) testte ik Bourjois Rouge Edition, Souffle de Velvet in de kleur Ravie en Rose. Dit matte lipstain-achtige product zou maar liefst de hele dag moeten blijven zitten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik beiden kleuren dezelfde dag getest heb. Maar, ik kreeg Ravie en Rose er moeilijk af! Zeker een goed teken dus. Hij smeert fijn maar kan wel lijntjes creëren, het is dus een must om hem goed uit te smeren. De Rouge Edition, Souffle de Velvet voelt fijn aan op mijn lippen en geeft ze zeker geen droog gevoel.

Bourjois Sweet Kiss in de kleur Rose Cachemire is een stuk lichter en meer sheer. Door mijn bleke huid en blonder haren staan lichte kleuren zoals deze mij - al zeg ik het zelf - erg goed, haha. Rose Cachemire vind ik misschien iets té sheer, maar wel een kleur die daardoor overal bij past.


Welke kleur vinden jullie het mooist?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Heel verschillende textuur allebei! Vind die lipstain net wat mooier maar eigenlijk vind ik 'gewone' lipsticks meestal fijner aanvoelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei de kleuren staan je erg goed! De linker is wat meer opvallender, maar de rechter is mooi voor een natural look! Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de linker het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide kleuren staan jou wel goed zo op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rechter kun je niet zo goed zien :( Maar die linker vind ik wel erg mooi en leuk kleurtje! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS