,

LIFESTYLE | WERELD-KRAS-KAART, WAAR BEN IK GEWEEST?

vrijdag, april 01, 2016

Ik hou van reizen. En wees nou eens eerlijk, wie niet? Toen ik in Zuid-Korea zat, zaten anderen vriendinnen ook op verschillende plekken in de wereld. Ook nu heb ik vele vriendinnen in het buitenland, ik wil ook wel weer op reis! Nu zag ik al vaak wereldkaarten voorbij komen waarbij je kunt wegkrassen waar je geweest bent. Die heb ik nu ook in huis!
Al een tijdje zat ik op dit soort landkaarten te 'jagen'. Gewoon omdat ik het leuk vind om de kaart steeds completer te zien worden naarmate je meer gaat reizen. Stiekem deed ik dan ook een vreugdedansje toen Ditverzinjeniet.nl mij benaderde of ik een product wilde uitzoeken. In de webshop spotte ik al snel de Luckies Scratch Map reiseditie.

De kaart begint in het goud en wanneer je landen gaat wegkrassen, begint de wereldkaart steeds meer kleur te krijgen. Ik zette alle landen waarin ik geweest ben op een rijtje en begon met het wegkrassen van het 'goud'. Niet alleen ik, maar ook mijn moeder vond het super leuk om te zien hoe de kaart steeds kleurijker werd.


Maar goed, nu het gedeelte waar het om draait: Waar ben ik allemaal geweest? Sinds ik de kaart ben gaan krassen ben ik blijkbaar ook in Zwitserland geweest, haha. Maar eigenlijk niet... Ik schoot een beetje uit. Hoe dan ook, dit zijn de landen die ik heb bezocht: Europa | Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Malta, United Kingdom, Turkije. Azië | Zuid-Korea, China (Hong Kong). Afrika | Egypte.

Waar zou jij graag naartoe op reis willen?

Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Wat ontzettend leuk om te hebben is dat zeg. Ik kende het niet eens, wel een digitale, maar een echte is gewoon veel leuker om te hebben. Benieuwd wanneer je weer wat weg mag krassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je al op veel plekken geweest! Wou dat ik dat ook kon zeggen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! En gaaf dat je in China en Korea bent geweest xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat is echt leuk en wat heb jij al veel gezien van de wereld. Heb je nu de neiging om niet meer naar dezelfde plaatsen/landen te gaan omdat je anders niet meer weg kan krassen? Leuke stimulans om zo meer van de wereld te gaan bekijken lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk, ik kan niet anders zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mega leuke kaart zelf heb ik hem ook, maar ik ben zo niet in veel landen geweest helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaahhh wat leuk suus!! Wist niet dat zo iets bestond. Ik ga sws ook 1 halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeeh, super leuk! Hopelijk kan je snel weer iets afkrassen!
  Misschien ooit ook maar eens aanschaffen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een leuk idee voor de echte reizigers zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die is zo leuk! Lijkt me echt gaaf om uiteindelijk alles doorgekrast te hebben, haha. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor al jullie leuke reacties! Ik hoop inderdaad snel meer landen weg te kunnen krassen :) Al zou ik daar nog een heleboel centjes voor nodig hebben, haha.
  Veel liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo tof om zo'n kraskaart te hebben! Staat al een hele tijd op mijn lijstje hihi. Voor de reisfreaks is het echt zo'n gadget die je moet hebben. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS