LIFESTYLE | SERIES WAAR IK NIET ZONDER KAN

dinsdag, april 05, 2016

Guilty hierzo, ik ben écht een type dat niet zonder bepaalde series kan. Het is dan ook enorm afkicken als ik weer op een nieuw seizoen moet wachten... Of nou ja, eigenlijk niet... Ik begin dan namelijk gewoon weer bij seizoen 1, aflevering 1. Zo heb ik vele series al meerdere malen gezien, oeps! Benieuwd welke series mijn hart veroverd hebben?
TEEN WOLF
Helaas is seizoen 5B alweer afgelopen en moeten we nog een hele tijd wachten op seizoen 6. Onder andere doordat total bae Dylan O'Brien in het ziekenhuis belandt is tijdens het filmen van de nieuwe The Maze Runner film. Anyway... Deze serie volg ik trouw vanaf het prilste begin en is ondertussen echt een onderdeel van mijn leven (ja echt). Zo kan ik uren kletsen met mijn Tilburgse maatje Asmara en stalk ik met plezier verschillende Teen Wolf Instagram accounts en Facebookpagina's. Oh en vergeet niet alle plot theorieën die overal uitgebreid besproken worden.


THE FLASH
Na een korte stop halverwege seizoen 2, kon ik sinds kort weer met plezier iedere woensdag naar The Flash kijken. Helaas is dat nu weer verpest, want de volgende aflevering is pas 19 april. Anyway, ik ben de serie destijds gaan kijken op aanraden van een vriend, en ik kan jullie vertellen: Daar heb ik zeker geen spijt van! Ook deze serie maakt mij dusdanig gek dat ik Facebookpagina's en Instagram accounts volg. Ik was -serieus, echt waar- een uur geleden nog totaal in paniek doordat ik een heftige trailer zag van wat er gaat gebeuren in de volgende aflevering... Damn!


YOUNGER
Oké, even opbiechten dat ik wel zonder deze serie kan... Maar hij is wel héél leuk, dus ik deel hem graag even met jullie. Doordat ik Hilary Duff op Instagram volg, kwam ik steeds kiekjes tegen over haar serie Younger. Ook had ik er reclames over gezien op TLC. Toen een vriendin mij vertelde dat ze het gewoon online keek was het eerste dat ik dacht: Duhhh!! Dat doe ik met mijn andere series ook! En zo begon een nieuwe serie-verslaving. Inmiddels wacht ik geduldig op seizoen 3.

Kijken jullie 1 of meerdere van deze series?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Jaaaa Younger! Is echt leuk, dat kijk ik ook. Van de trailers lijken de andere series mij ook wel leuk, maar wel wat minder. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for sharing, ik ga even kijken of Younger wat voor mij is! Ben namelijk net klaar met m'n serie, dus dit komt als geroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh leuk, nieuwe series ontdekken! Teen Wolf kende ik wel, maar ik kijk het niet echt eigenlijk. Misschien toch maar 'ns doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk alleen naar Younger en dat vind ik echt een super leuke serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Younger is zo ontzettend leuk! Net als Teen Wolf haha. The Flash ken ik niet, ga die zeker eens proberen (als ik klaar ben met al mijn 5 andere series haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk ook The Flash! Vind ik echt heel erg leuk, ze maken alleen te veel pauzes in de seizoenen. Zou zo bijna stoppen met kijken. Teen Wolf en Younger ken ik eerlijk gezegt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn fav of all time is (jaja, echt waar...) nog steeds Gossip Girl *bloos*

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS