,

LIFESTYLE | MOEDERDAG IDEETJES #1

maandag, april 25, 2016

Oh help! Moederdag komt er alweer bijna aan... Maar waarschijnlijk zit je met je gedachtes alleen nog maar bij Koningsdag, maar voordat je het weet, is het 8 mei. Om je een handje te helpen, deel ik graag wat leuke ideetjes en tips.

Dat alleen moeders in de keuken staan is natuurlijk hartstikke achterhaald. Maar waarschijnlijk zijn de moeders wel diegene die het leuk vinden om hebbedingetjes voor in de keuken te krijgen. Zo heb ik mijn moeder eens een automatische pepermolen gegeven en een setje prachtige hand- en theedoeken.

Op de webshop van Ditverzinjeniet.nl kwam ik deze zeepdispenser tegen van Balvi, Piled Up! Het eerste dat in mij opkwam was: Wauw, wat een uniek en tof zeeppompje. Ik zag direct voor mij hoe dit 'op elkaar gestapelde mokken' pompje naast onze kraan zou staan. En stiekem begon ik ook even te dromen over een eigen appartementje met deze zeepdispenser.


Over het algemeen houdt mijn moeder van een recht-toe-recht-aan stijl. Met hier aan daar een eyecatcher, zoals bijvoorbeeld een gave lamp of - obviously - dit zeeppompje. Ik denk dat een heleboel moeders deze keuken-eyecatcher van Balvi hartstikke leuk zouden vinden, mijn moeder in ieder geval wel! En zo niet, dan zijn er altijd genoeg andere leuke keuken items te krijgen.

Wordt jouw moeder blij van keuken-hebbedingetjes?

Follow

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Wat een leuk pompje! Wel even wennen, ik zou bijvoorbeeld denken dat er telkens afwas staat :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha! Jaaa, daar kan ik mij wel iets bij voorstellen ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Superleuk pompje suus! Ik heb voor mams een luchtje gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke zeepdispenser. Hoe zit dat van binnen, zit daar een smal 'flesje' in om te vullen of is het zoals je van de buitenkant ziet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb even de dop eraf gehaald en naar binnen gekeken, haha. Hij is van de binnenkant net zo groot, alleen niet de oren van de 'mokken'.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Echt een leuk pompje. Mijn mama houd enorm van keukenspullen, daarom heeft ze bijna alles al! Maar deze is erg schattig.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super grappig concept zeg! Ik vind het er op zich wel een beetje vreemd uitzien, maar aan de andere kant heeft het ook wel iets leuks hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, die is echt grappig! Ik ben met moederdag in Parijs, dus dan koop ik daar wel een leuk cadeautje voor mijn moeder!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS