LIFESTYLE | INTERIOR INSPIRATION: DINING ROOMS

Als ik weer als een gek door Pinterest aan het zoeken ben naar interieur inspiratie kijk ik vrijwel alleen naar mooie kiekjes van woonkamers. Maar, dat betekent niet dat ik niet heerlijk kan genieten van het staren naar perfecte eetkamers. Ik selecteerde mijn favorieten!

Hoe wil jij (later) jouw eetkamer?

Follow

3 opmerkingen:

 1. Ik vind die tafels met die houten poten zo gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  Ik hou van interieur inspiratie!

  Graag gebruik ik zoveel mogelijk wit in mijn interieur want dan lijkt de ruimte veel groter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie romantische eetkamers.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.