LIFESTYLE | 5X MIJN FAVORIETE LIEDJES VAN HET MOMENT

donderdag, april 28, 2016

Als ik eenmaal een favoriete nummer heb, kan ik deze gemakkelijk tien keer achter elkaar luisteren... Of twintig keer, of dertig keer. Jep, zo ben ik nu eenmaal. Gelukkig heb ik vaak meerdere favo songs en wissel ik ze af. Momenteel zijn dit mijn favorieten.TERROR JR | 3 STRIKES (KYLIE JENNER GLOSS)
Hallo, guilty girl hier. Toen ik de promotie video van Kylie's nieuwe glossjes zag, vond ik het liedje al direct leuk. Maar ja, om nu non-stop naar dat filmpje te kijken is ook niet zo leuk. Blond als ik ben, heb ik nooit iets van 'Kylie Gloss commercial song' ingetypt en kwam ik pas recent op het idee om dat te doen. Ik zat samen met mijn broer en zijn lover in de auto toen ze het liedje aanzette is ik meteen rechtovereind sprong.

CHEAT CODES x KRISS KROSS AMSTERDAM | SEX
"Let's talk about sex baby, let's talk about you and me" ... Op een gegeven moment krijg je de tekst en het deuntje gewoon níet meer uit je hoofd. Dit liedje hoorde ik al regelmatig op de radio voorbijkomen tijdens mijn stage. Ook dit liedje vond ik direct leuk. Helaas heb ik al een hele tijd geen Shazam meer op mijn mobiel en duurde het ook een tijdje voordat ik dit liedje eindelijk kon beluisteren.

ARIANA GRANDE | DANGEROUS WOMAN
Mag ik even beginnen met een soort van shade opmerking? Ik vind de music video namelijk hartstikke saai. Het lied daarentegen, vind ik helemaal geweldig. Wanneer ik weer op mijn fiets naar oma zit (dit doe ik tegenwoordig ieder droog weekend), zing ik luidkeels mee met dit nummer. Genieten gewoon!


TAYLOR SWIFT | NEW ROMANTICS
Jeetje, wat was ik teleurgesteld en verdrietig toen ik erachter kwam dat Taylor Swift naar Nederland kwam. Waarom? Ik kwam er véél te laat achter. Alle (Of alle goede, geen idee) kaartjes waren al weg. De volgende keer als ze hier naartoe komt, moet ik echt opletten, haha. Anyway, haar muziek vind ik geweldig! Sinds een tijdje staat New Romantics dan ook in mijn top vijf.


ADELE | HELLO
Het lijkt wel throwback thursday met deze hit. Maar ik kan nu eenmaal geen genoeg van het nummer krijgen. Misschien ook omdat ik er fijne herinneringen aan heb. Zo zongen Pei Yin en ik dit nummer vrijwel iedere keer als we gingen karaoke. En geloof het of niet, maar we slayde Adele echt. We haalden meerdere keren de high score van 100 bij Adele liedjes.

Welke liedjes staan in jouw top 5?

Follow

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Hmm, denk dat we iets andere smaak hebben. Maar die van Taylor Swift vind ik wel erg leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nrs, die eerste 3 kende ik nog niet die ga ik eens aan me speellijst toevoegen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zijn inderdaad wel leuke nummers

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS