,

FASHION | OUTFIT: THROWBACK OOTD'S

donderdag, april 21, 2016

Dit keer geen nieuwe outfit of the day, maar juist oude. Want ja, thursday is throwback thursday. Toen ik net op Lookbook keek om te zien hoe lang ik er al een account op heb, schrok ik mij een hoedje toen ik 2009 zag staan. Yup, echt een 'eeuw' geleden dus! Helaas zag ik wel dat ik wel foto's heb verwijderd. Anyway, dit zijn wat OOTD's uit de oude doos...

2009

2011

Oh boy, wat een verschrikkelijke foto's! Vooral die ene outfit met dat rode jurkje... Wat is dat voor een look? Wat ging er in mij om? En dan die foto van mij in de 'pinkguin' trui... Waarom zie ik eruit als of ik moet poepen? Hahaha (Nee, niet grappig eigenlijk). De laatste twee zijn dan tenminste nog een beetje normaal en vrolijk.

Welke OOTD foto vind jij het meest hilarisch?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ah die vind ik juist zo schattig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha wat ben je anders daar! Echt schattig zeg hihi. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij waren het allemaal nieuwe foto's! Ik vind ze hartstikke leuk, wat een lief mooi meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om terug te kijken! Die pinguin trui herken ik nog wel, die was volgens mij toen helemaal hip :P

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS