FASHION | MIJN SCHOENEN WISHLIST

vrijdag, april 08, 2016

Waarschijnlijk word ik nu voor gek verklaard, maar ik heb de geweldige sales van zowel Invito als Pro aan mij voorbij laten gaan. Ja, ik heb er zelf ook wel een beetje spijt van... Mijn shoe wishlist wordt dan ook beetje bij beetje langer. Tijd om mijn top vier met jullie te delen.Zoals je kunt zien houd ik enorm van sneakers! Overigens kan ik net zo goed een paar hakken waarderen, alleen draag ik die gewoon minder vaak. Het liefst zou ik eigenlijk nog een paar zwarte suede Lita's van Jeffrey Campbell willen... Maar hé, je kunt niet alles hebben en deze heels vind ik ook wel pretty.

Welk paar is jouw favoriet?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Wauw, vooral die pumps zijn geweldig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap van je dat je de sales aan je voorbij hebt laten gaan!
  Ik vind, nu met de zomer in aantocht, die witte met marmer printje wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie schoenen staan er op je wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sneakers allemaal! En jaaa Lita's zou ik ook wel willen.. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die sandalen met hak echt geweldig! Ik ben ook op zoek naar zulke schoenen, maar weet ook dat ik er totaal niet op kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zien er allemaal mooie schoenen uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS