FASHION | DARE TO WEAR: OPEN DECOLLETÉ

maandag, april 04, 2016

Voor mijn stage bij Grazia moet ik zo nu en dan webshops doorspitten om opzoek te gaan naar items van een bepaalde trend. De laatste tijd kom ik hartstikke mooie kledingstukken tegen, die wel een extreem 'spannende' decolleté bevatten. Het ziet er prachtig uit, maar of ik nou het lef (en überhaupt een gelegenheid) heb om het te dragen... Dat denk ik niet.

Ik ben nu echt super benieuwd wat jullie van dit soort jurkjes vinden en of jullie zelf een exemplaar (of meerdere) in jullie kast hebben hangen. De jurkjes uit deze post komen trouwens allemaal van Asos en zijn van de volgende merken: ASOS, Bec & Bridge, Boohoo, Club L, John Zack, Rare en True Decadence.

Hebben jullie zo'n inkijk exemplaar in de kast hangen?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. hahaha, zoiets kan je echt alleen maar dragen als je ook zo'n figuur hebt, daar ga ik mij echt niet aan wagen. Ook niet met dubbeltape op de borsten! En bovendien vind ik het zelf ook wel een tikje ordinair.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou ik graag zoiets kunnen dragen. Helaas heb ik een cupmaat die net niet meer een kindermaatje is xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik wat tieten zou hebben zou ik dit wel durven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewaagd van je! Al denk ik dat het juist mooier zal staan met wat kleinere borsten? Dat maakt het stiekem ook meteen wat minder 'goedkoop'.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Zelf heb ik 1 top die dat heeft. Met uitgaan draag ik die vaak. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt niet zo stoer XD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het kan mooi zijn, maar het blijft tricky ;-) groetjes Petra www.fashionistapetra.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS