, ,

WINACTIE | VICHY BB CLEAR GIVE AWAY

woensdag, maart 02, 2016

Het is nog niet zo lang geleden dat ik BB Cream ontdekte, daarvoor gebruikte ik gewoon een foundation. Nu heb ik wéér iets nieuws ontdekt: BB Clear. Dit zou voor een nog mooier en natuurlijker resultaat moeten zorgen. Van Vichy mocht ik er een testen en -lucky you- maar liefst drie weggeven.

Hierboven kun je zien hoe mijn gezicht eruit ziet voor en na het aanbrengen van de BB Clear. Een compleet review en een review over het Dynamic Hydration Power Serum van Vichy kun je hier lezen. De BB Clear is uitgebracht in twee kleuren. Zelf heb ik de light schade aangebracht en is dat ook de kleur die ik ga weggeven.

Let op: In het review artikel van deze Vichy producten heb ik ook de winactie geplaatst. Als je op die pagina meedoet, telt het ook. Je hoeft niet op beiden blog pagina's deel te nemen. De actie staat ook online op Instagram. Hier mag je ook aan deelnemen naast de acties op Susanblogt.nl. Ik geef er namelijk twee weg via mijn blog en één via Instagram.

Wat moet je doen om kans te maken?
> Volg Susan Blogt via Bloglovin' (klik)
> Laat een reactie dat je meedoet + je e-mail adres (je adres kun je ook mailen naar info@susanblogt.nl o.v.v Vichy Winactie, als je dat prettiger vindt)

Wat mag je doen voor extra kans?
Mij volgen via Instagram (klik)
De Facebookpagina van Susan Blogt liken (klik)

De winactie sluit op 9 maart 2016, 23:59

Succes allemaal!
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat een mooi natuurlijk restaurant. Vichy is mijn vaste huidverzorgingsmerk en ik doe graag mee voor dit product. Ik volg jou overal.fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe al mee via jouw eerste vichy winactie artikel van een paar dagen terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk, ik doe mee. Mijn email stuur ik privé en ik volgde jou al.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk nieuw product van vichy! Dat zou ik heel graag willen uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op de producten van Vichy, dus ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! Klinkt als een fijn product en het resultaat is goed te zien. Vichy is een fijn merk, ik ga duimen! Liefs, (mvds0906@gmail.com) *p.s. ik volg je *

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met dit product heb je een mooi egaal teint. Vichy heeft goede producten, ook voor sensitieve huid. Ik doe graag mee en heeft alle stappen uitgevoerd. Duimen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS