,

LIFESTYLE | WEEKEND BUYS #2

woensdag, maart 23, 2016

Twee weken geleden plaatste ik een 'Weekend Buys', ik vond het eigenlijk zo leuk en handig (want eigenlijk koop ik ieder weekend wel wat). Om die reden, plaats ik het gewoon weer en misschien wordt het wel een vaste rubriek, zo na het weekend.DROOG SHAMPOO
Batiste kunnen we nu écht niet meer omheen. Waarschijnlijk klinkt het dan ook te gek voor woorden, dat ik deze droogshampoo nog nóóit had geprobeerd. Toen ik bij Kruidvat 50% korting zag op alle Batiste droogshampoos, besloot ik er één mee te nemen om te proberen. Ik ben benieuwd!


WENKBRAUW CARE
Voor mijn nieuwe Anastasia Dipbrow had ik eigenlijk nog geen goed kwastje gekocht. Ik had namelijk alleen nog maar wenkbrauw kastjes die te veel en te zachte haren hadden, waardoor het aanbrengen niet zo goed ging. Bij Douglas vond ik -samen met een aardig medewerkster- een goed kwastje uit. Daarnaast was ik ook opzoek naar een nieuwe spoolie. Die ik heb is namelijk aan de harde kant, waardoor hij soms lijntjes trekt. Mijn nieuwe wenkbrauw kwastje is van Douglas eigen merk en de spoolie van Leco.

Heb jij afgelopen weekend veel geshopt?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik heb ook een Batiste droogshampoo gekocht haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha lachen! Ik heb hem nog niet gebruikt, ben erg benieuwd :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik ken het niet, benieuwd wat je ervan vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Batiste shampoo is echt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ik ook, is echt een fijne droogshampoo

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS