,

LIFESTYLE | LAST WEEK'S BUYS

maandag, maart 28, 2016

Geen 'Weekend Buys' dit keer, ik heb namelijk wat geshopt op een donderdag en vrijdag, haha. Afgelopen donderdag moest ik naar school in Tilburg voor wat voorlichtingen. De perfecte gelegenheid om mijn vrienden weer te zien én even de stad in te duiken. Ook dook ik vrijdag wat winkeltjes in toen ik met Pei Yin ging daten bij de McDonald's.

'ME, YOU' TRUI
Vergeef me, maar ik heb echt een zwak voor dit soort 'me, you' plaatjes op het internet. Met mijn broer heb ik altijd een soort strijd om elkaar te taggen. Met het idee van: Ik ben beter dan jij. En dat natuurlijk dan ook weer andersom. En oh ja, ik heb een enorme liefde voor eenhoorns. Deze trui, die beiden liefdes combineert, schreeuwde dan ook 'koop mij' toen ik hem zag liggen. Even passen en ja hoor, die moest mee naar huis! Pull&Bear €19,99


SILICONEN TOETSENBORD BESCHERMER
Tijdens mijn stagedagen bij Grazia hebben we helaas geen pauzes en eten we achter onze laptops. Binnen no time waren de kruimels dan ook overal tussen de toetsjes te vinden... Tijd om er wat aan te doen. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en bestelde deze siliconen beschermer bij AliExpress. Ik had nog nóóit op zo'n site (of eBay) wat besteld en vond het eerlijk gezegd ook best spannend, haha. Gelukkig is de beschermer perfect en mooi roze. Het typen is alleen iets zwaarder, dus nog ff wennen. AliExpress $4,99


ROSÉ GOUDEN MARMEREN ARMBAND
Laat de titel je vooral niet misleiden, er is namelijk geen spraken van echt rosé goud of echt marmer, I wish. Ik zag hem hangen aan het sale rek van de H&M en kon hem voor dat kleine prijsje zeker niet laten hangen. Over hangen gesproken, is was verbaasd dat die er überhaupt hing... Er zat namelijk geen kaartje of niets aan. H&M €3,00

Heb jij nog leuke dingen geshopt laatst?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Echt een hele leuke trui! En die armband en roze toetsenbord beschermer is ook echt iets voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die toetsenbord is leuk he, ik heb hem zelf er alleen weer afgehaald want irriteerde op een geven moment

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat typen is ook echt minder fijn. Maar anders heb ik zóó veel kruimels ertussen, haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Die trui! Hahahaha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mijn broer kocht ik gisteren een super leuke sweater van The Simpsons en voor mezelf deed ik een miskoop in de vorm van een handtas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aarghh, nee! Miskopen zijn nooit leuk :(
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Leuke items heb je gekocht. Lijkt mij ook wel raar typen met zo'n beschermmatje erop, maar staat wel geinig en natuurlijk erg praktisch als je eet achter je laptop.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS