,

LIFESTYLE | JOHN BEERENS & DIVA PROFESSIONAL STYLING EVENT

dinsdag, maart 15, 2016

Afgelopen zondag reisde ik af naar mijn studentenstad Tilburg voor het persevenement van John Beerens en Diva Professional Styling. We kregen daar uitleg over de vernieuwde salon en de producten die zij daar verkopen en over de styling tools van Diva. Natuurlijk mochten we ook zelf aan de slag en verliet ik de zaak met een prachtige bos krullen!
Als eerste mijn nieuwste video's zien? Klik dan hier om je te abonneren!

Het evenement was erg leuk en ik vond het super gezellig met alle andere blogger-meiden. Van tevoren mochten we via de webshop van John Beerens een Diva styling tool uitzoeken, die we na het event ook mee naar huis kregen. Welke tool ik heb gekozen en wat er nog meer in de goodiebag zat, zal ik snel aan jullie late zien!

Kende jij DIVA al?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wat leuk dat je dat naar toe mocht. Filmpje ziet er leuk uit en wat een aparte krultang, grappig, de krullen zijn er mooi van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Kei mooi die krullen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je goed die krullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het filmpje al op YouTube gezien. Leuk dat je erbij was, zag er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je hierna toe bent geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Nog leuker om erbij te zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh leuk om dit terug te zien! Mooi filmpje heb je er ook van gemaakt :) x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS