LIFESTYLE | HOW TO: RETRO KLOK SCREENSAVER VOOR JE LAPTOP

woensdag, maart 16, 2016

Als ik naar bureau inspiratie zoek op Pinterest, kom ik iedere keer weer die prachtige retro klok screensaver op een iMac of Macbook tegen. Jaloers was ik iedere keer, dat wilde ik ook! Ik ging op onderzoek uit en ontdekte hoe ik dit ook op mijn eigen laptop kon instellen. Eennuhm, ik deel het maar al te graag!Als eerst ga je naar deze website en download je de retro klok screensaver. Heb je een windows laptop? Dan kun je hier de klok downloaden, maar om eerlijk te zijn heb ik géén idee hoe je dan verder moet met het installeren, oeps.


Ga vervolgens naar downloads en klik op het bestand, bij mij was de bestandsnaam Fliqlo_140.dmg. Als je deze opent zie je het scherm dat je hierboven kunt zien. Dan klik je vervolgens op Fliqlo Installer om de klok te installeren.


Om de klok dan (eindelijk) écht te installeren, moet je eerst naar systeemvoorkeuren, dan naar bureaublad en schermbeveiliging. Daar moet je dan de schermbeveiligingen openen en moet Fliqlo tussen de opties staan.

Ga jij de klok installeren?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Echt leuk zo'n screensaver ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah zo gaaf! Staat super leuk vooral bij een desktop in de kamer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat cute!! die ga ik ook installeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit. Ik kende het nog niet, dus bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS