FASHION | MIJN 6 FAVORIETE HERFST KLEDINGSTUKKEN

woensdag, maart 09, 2016

Afgelopen weekend zag ik op Glow of Beauty een artikel voorbij komen over haar zes favoriete items uit haar garderobe, leuk! Het leek mij daarom ook hartstikke tof om met jullie te delen. Ik zocht daarom mijn zes favoriete herfst kledingstukken uit om met jullie te delen. Benieuwd welke het zijn?ZWARTE HIGH WAISTED JEANS
Ik weet nog toen ik mijn eerste high waisted jeans had, er ging gewoon een nieuwe wereld voor me open. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen maar hoge broeken gekocht. Dit is alweer mijn tweede zwarte hoge broek. Mijn derde kocht ik in Hong Kong bij Bershka. Deze heb ik al echt een tijd en komt van H&M. (O.a in deze ootd te zien)

GRIJZE HIGH WAISTED JEAND
Deze jeans kocht ik vlak voordat ik voor vier maanden naar Zuid-Korea vertrok. Ik kocht deze, net als de zwarte, bij H&M. Ennuhm, pssttt.. Het is eigenlijk precies hetzelfde model als de zwarte! Ik heb die broek geloof ik in drie of vier uitvoeringen gekocht. Als iets prima zit, waarom dan niet meer aanschaffen?

GRIJZE JURKJE
Ook dit jurkje kocht ik in Hong Kong. Toen ik hem spotte in het sale rek van de Bershka begon mijn hartje spontaan sneller te kloppen. Normaal gesproken neem ik altijd twee maten het pashokje in, maar hij hing er nog maar in één van die twee. Het was een heftige situatie (Oké, natuurlijk niet echt). Gelukkig zat het jurkje perfect en wist ik niet hoe snel ik naar de kassa moest lopen, haha. (In deze ootd te zien)

SKATER SKIRT
Een skater skirt is het perfecte rokje om vrijwel overal mee te combineren. Je kunt er een leuke blouse op dragen, een strak t-shirt, een wijd t-shirt of zelfs een trui. Aangezien je met een rokje als deze altijd wel goed zit, móést ik er gewoon een hebben. Wel een zwarte dan, dat maakt het combineren nog makkelijker. Op achterkant heeft het rokje een zilveren rits, dus combineer ik deze bijvoorbeeld niet met items die gouden details hebben. (O.a in deze ootd te zien)

ROOD/ZWART BLOKJES BLOUSE
Al best een tijdje was ik opzoek naar een blouse als deze. In Hong Kong scoorde ik dan ein-de-lijk en kocht ik deze blouse bij Bershka. Ik heb hem daar al aangehad en in Nederland ook al meerdere keren. Hier ben ik hartstikke blij mee! Hij is ook makkelijk te combineren met een zwarte broek, spijkerbroek of een rokje.

LEREN JASJE
Dit jasje heb ik geloof ik al een jaar of twee. Ik kocht deze samen met Frank in Londen bij The Sting. Ook zo'n jasje wilde ik al een hele tijd en werd spontaan verliefd toen ik deze zag hangen. Hij kostte mij £70,00. Een half jaar nadat ik hem kocht zag ik het jasje in Nederland in de sale voor €35,00 maar ik heb nooit spijt gehad van mijn aankoop. (O.a in deze ootd te zien)kocht deze, net als de zwarte, bij H&M. Ennuhm, pssttt.. Het is eigenlijk precies hetzelfde model als de zwarte! Ik heb die broek geloof ik in drie of vier uitvoeringen gekocht. Als iets prima zit, waarom dan niet meer aanschaffen?

Welk kledingstuk vinden jullie het leukst?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuke kleren! Ik vind jurkje het mooist.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje en leren jasje zijn erg mooi, die had ik zelf ook uit kunnen zoeken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben het met Erika eens, het jurkje is ook mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleren, vind het jurkje, leren jasje en die blouse het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items. Ik moet nog een keer zo een blouse kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk artikel! ik vind je blokjes blouse heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga voor het jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS