BEAUTY | NEW IN: REAL TECHNIQUES KWASTEN

vrijdag, maart 04, 2016

Lieve beauty-guru's, ik ben guilty aan het opsmeren van mijn foundation door middel van mijn handen. Ik vind het nou eenmaal het meest prettig werken. Maar wees gerust, voor mijn andere make-up items gebruik ik maar al te graag kwasten. Niet zomaar kwasten, maar die van Real Techniques. And guess what? I Bought some new ones! 

Van Real Techniques had ik al een aantal kwasten. Over de prijs-kwaliteitverhouding ben ik altijd enorm tevreden. Het is nog niet zo lang geleden dat ik begon met het vervangen van mijn Hema kwasten voor kwasten van Real Techniques. 


STARTER SET
Mijn ogen maak ik niet zo bijzonder vaak op, maar wanneer ik dat doe, wil ik wel graag goede kwasten kunnen gebruiken. Ik wilde graag kwasten waarmee ik lekker veel pigment op mijn ogen kan krijgen, in plaats van 100 keer te hoeven 'smeren'. In de set zitten de volgende kwasten: Base schaduw brush, deluxe cerise brush, accent brush, fine liner brush en een brow brush. Via de officiĆ«le Real Techniques website kost de set $18. De prijs in euro's verschilt per webshop. 


SCULPTING BRUSH
De sculpting brush gebruik ik voor het aanbrengen van een bronzing powder, waarmee ik een beetje mijn gezicht doe contouren. Voorheen deed ik dat met een kwast van H&M, maar daarvan waren de haren aan de lange kant. Daardoor vond ik het soms moeilijk en onhandig om aan te brengen. Toen ik dit schatje tegen kwam, was het dan liefde op het eerste gezicht. Voor $10 is deze kwast te koop op de officiƫle website van Real Techniques. De prijs in euro's verschilt per webshop.

Heb jij Real Techniques kwasten in je stash?

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Zien er goed uit! Veel plezier ermee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt super mooi! Ik heb alleen nog de RT sponge, zou graag wat kwasten proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik de Real Techniques kwasten nog nooit geprobeerd, maar ze lijken me zo ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me zo fijn werken! Ik heb ze al een tijdje op mijn wishlist staan maar tot nu toe nog niet gekocht helaas.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kwasten zien er goed uit! Ik wil nog heel graag zo een brow brush :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf ook Real Techniques, erg fijn.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS