BEAUTY | MIJN REAL TECHNIQUES KWASTEN STASH

dinsdag, maart 29, 2016

In dit artikel, waar ik mijn nieuwste Real Techniques aanwinsten laat zien, vertelde ik al dat ik enige tijd geleden begon met het vervangen van mijn Hema kwasten. Hema kwasten zijn niet per se slecht, maar ik was écht toe aan iets beters. Inmiddels ben ik mijn Real Techniques stash al goed aan het opbouwen en wil ik graag laten zien welke ik al in huis heb.EYES ONLY
Voor mijn ogen heb ik alleen de Starter Set die Real Techniques verkoopt. Mijn ogen maak ik niet zo bijzonder vaak op, maar wanneer ik dat doe, wil ik wel graag goede kwasten kunnen gebruiken. Ik wilde graag kwasten waarmee ik lekker veel pigment op mijn ogen kan krijgen, in plaats van 100 keer te hoeven 'smeren'. In de set zitten de volgende kwasten: Base schaduw brush, deluxe cerise brush, accent brush, fine liner brush en een brow brush. Via de officiële Real Techniques website kost de set $18. De prijs in euro's verschilt per webshop.


FLAWLESS FACE
Voor mijn gezicht gebruik ik momenteel vier Real Techniques kwasten. De kwasten die ik gebruik zijn: De powder brush voor het aanbrengen van mijn poeder, de sculpting brush voor het lichtelijk contouren van mijn gezicht, de blush brush voor mijn blush (goh) en de setting brush voor het aanbrengen van highlighter. De prijzen van deze kwasten verschilt per webshop. Via de officiële webshop van Real Techniques zijn dit de prijzen op volgorden waarin ze zojuist genoemd zijn: $10, $10, $9 en $8.

Heb jij ook Real Techniques kwasten?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Zijn inderdaad mooie/fijne kwasten. Wel wat duurder dan bijvoorbeeld de Hema kwasten, maar stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Bobbi Brown kwasten, ik vraag me ook echt af of het die prijzen wel waard zijn die zij voor hun kwasten willen hebben. Goed is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sculpting brush heb ik ook. Erg fijne kwast xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb alleen de setting brush voor het aanbrengen van highlighter, maar ik zou zo wel meer kwasten willen van RT. Zoeva vind ik persoonlijk ook een fijn merk. Ik heb nu een pencil brush op mijn wishlist staan van Sigma voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te weten! Zelf zie ik inderdaad ook vaak Zoeva en Sigma voorbij komen, maar hier heb ik (nog, haha) geen kwasten van.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Je hebt inmiddels toch al aardig wat kwasten van RT zo te zien. Zijn ook echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS