BEAUTY | HAPPY NEW HAIR!

maandag, maart 14, 2016

Als jullie mij al een tijdje volgen, zagen jullie vast ook wel dat ik inmiddels een lelijke uitgroei aan het ontwikkelen was in mijn lokken. In Korea deed ik een poging om mijn haar natural brown te verven, wat niet goed uitpakte. Afgelopen vrijdag vroeg ik om advies en ging ik met wat voorbeeld plaatjes naar de kapper. Tijd voor de before and after!Nou, dit is het dan geworden! Ik wilde graag mijn uitgroei strook (ja het was echt zo'n lelijk baan) verbloemen en de ietwat gele gloed eruit. Maar wat hebben ze dan gedaan? Ze zijn bij mijn scheiding begonnen met het het aanbrengen van plukjes in mijn eigen haarkleur gemengd met een aantal blonde plukjes. Dit hebben ze doorgetrokken door mijn hele haar. Daarna is er nog een spoeling doorheen gegaan die mijn haar een beetje matter en minder geel zou moeten maken. Happy me!

Mijn haar is trouwens geverfd bij een kapperszaak in mijn eigen dorp, waar mijn haar gedaan is door Jaimie.

Ga jij graag naar de kapper?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ziet er goed uit zo op foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Kan je wel weer even vooruit :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur staat je heel goed! Ziet er verzorgd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! Het kleurverschil is duidelijk te zien, ze hebben er wat moois van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjulliewel allemaal <3 Jullie comments maken mij hartstikke blij!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er heel mooi en fris uit! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS