BEAUTY | HAIR INSPIRATION (HELP MIJ KIEZEN!)

De laatste keer dat ik mijn lokken verfde was ik Korea. Ik ging voor 'natural brown' wat helaas niet zo goed uitpakte als mijn roze dip dye (Nogmaals bedankt Pei). Mijn haar werd alles behalve bruin en kreeg ik zelfs een gele gloed en de uitgroei die ik inmiddels al een tijdje heb, maakt mij alles behalve vrolijk. Morgen breng ik daarom weer een bezoek aan de kapper! Help jij mij met beslissen?

Welke vind jij het mooist?

Follow

6 opmerkingen:

 1. De derde rij, vanaf boven, vind ik beide (denk ik) het leukst. Rechtsonder ook wel. Succes met beslissen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind van de tweede rij de linker wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan je niet helpen want ik heb EXACT hetzelfde dilemma, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh help, ik vind ze allemaal zo mooi! Ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve meiden,
  Bedankt voor jullie reacties! Ik kom net terug van de kapper, hihi. Het eindresultaat zullen jullie snel op mijn blog zien :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.