LIFESTYLE | MIJN SUPER GEWELDIGE NIEUWE KOFFER

donderdag, februari 18, 2016

Een oplettende volger moet vast gezien hebben dat ik met een andere bagagekoffer naar Zuid-Korea ging, als dat ik mee terugkwam. In Seoul werd ik namelijk opslag verliefd op een koffer die ik wel móést hebben. Mijn andere bagagekoffer heb ik op een slimme manier naar Nederland gekregen, zodat ik mijn nieuwe beauty kon aanschaffen. Benieuwd?

Tijdens verschillende shopsessies in het prachtige Seoul, kwam ik deze koffer tegen. Naast de roze variant was er ook een mintgroene en een zwarte (als ik mij niet vergis). Ook waren er verschillende formaten. 1) Handbagage, 2) Middelformaat, 3) Groot. Zoals je aan de afbeelding hierboven kunt zien, ben ik voor de handbagage koffer gegaan. Het liefst kocht ik ze alle drie, maar ik had natuurlijk al koffers...


Dat ik opslag verliefd ben gewoon de op looks van deze koffer is vast geen verrassing, maar ze is ook nog eens hartstikke praktisch. Zo heeft ze vier wieltjes die 360 dragen kunnen draaien, een ingebouwd cijferslot op de ritsen en kun je de koffer nog zo'n 5 centimeter groter maken door een extra deel open te ritsen. Oh ja, er zitten ook handige handvatten op. Need I say more?


Verder vind ik dit schatje gewoon hartstikke leuk en mooi. Versierd in een kleurrijk en reisthema met plaatsen waar ikzelf ook ben geweest. Zoals Londen, Italië en Parijs. Ook vind ik het natuurlijk hartstikke tof dat de merknaam erop staat 'Favian Korea'. Als je mij zou vragen wat ik het leukst vind aan deze koffer, zou ik blijven twijfelen tussen twee dingen: 1) Ze komt uit Zuid-Korea, 2) Waarschijnlijk ben ik (één van de) enige in Nederland die deze koffer heeft.

Wat vind jij van mijn nieuwe koffer?
Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS