LIFESTYLE | MIJN 'NIEUWE' OUDE (GEKKE) HOBBY

vrijdag, februari 26, 2016

Het is alweer héél wat jaartjes terug dat ik een roze Nintendo DS Lite kocht. Ongeveer een maandje terug kwam ik hem weer tegen, en ik ben verkocht. Mijn arme Nintendogs puppy was compleet verwaarloosd... Daar moest wat aan gebeuren, en snel!Vanaf het moment dat ik in die virtuele puppy oogjes keek, wist ik meteen dat ik dit schatje goed zou verzorgen. Ik ging er gezellig mee wandelen, trainen, wedstrijden spelen en had op een gegeven moment geld genoeg voor een tweede pup.

Wat trouwens echt hilarisch is, is hoe ik mijn puppy en mijzelf destijds genoemd heb. Mijn Nintendo moet toch zeker wel een jaar of tien oud zijn. Mijzelf noemde ik $usan en mijn geliefde puppy heet Chanel. Achter beiden namen had ik ook nog eens een geweldig hartje geplakt. Jeetje, wat was ik toch een hippe meid back in the days.


Ondanks dat ik in het echte leven twee geweldig vissen genaamd Dollar en Vegas heb, maken deze virtuele puppy's mij iedere treinrit weer hartstikke vrolijk. Laatst werd ik nog aangesproken door een oudere vrouw... "Is dat zo'n Nintendo?'' vroeg ze, waarop ik natuurlijk antwoord gaf met ''Ja''. Vervolgens vertelde ze mij verhalen over dat haar kleinkinderen ook zo iets had en dat ze ervan overtuigd was dat ik hem kon verkopen voor veel geld. Helaas moest ik haar uit die droom helpen, zo'n ding is geloof ik niets meer dan een stukje oude technologie. Eén van de eerste Game Boys zou nog best wat centen kunnen opleveren, maar mijn roze Nintendo vast en zeker niet.

Heb jij een Nintendo gehad?
Follow

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Laatst weer die van mijn kinderen uit de kast gepakt, zelfs zij konden het na jaren weer waarderen en uiteraard probeerde ik ook weer supermario bros uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sanne heeft hem ook nog steeds en wil hem ook niet kwijt. ;) Of ze er nog mee "speelt" weet ik niet maar het feit dat ze hem nog heeft zegt genoeg (toch?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch! Nooit verkopen, komt altijd weer van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook nog een ninento ds lite :p. En heel af en toe op vakantie ofzo dan speel ik er weer mee. Vroeger gingen we wel eens met de bus naar Spanje met een groep en bijna iedereen had een ds en vervolgens gingen we tegen elkaar spelen. Mariokart of tekenen op braintraining heet het volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb per ongeluk in mijn vorige reactie een verkeerd gezichtje gezet, ik bedoelde natuurlijk: :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah super leuk! Ik heb ook een Nintendo 3DS :D zou ik er ook weer vaker bij moeten pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa ik heb deze in het blauw, ga hem binnenkort ook weer tot leven wekken. Mario is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh goed plan, ik ga die van mij weer eens tevoorschijn toveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha geweldig! Ik had vroeger ook een DS met tientallen spelletjes. Laatst dacht ik er ook weer aan dat ik best wel weer eens Mario Party wilde spelen, of Laura's Passie Schooljuffrouw (wauw, dat ik nog weet hoe dat spel heet haha :')) Maar ik heb mijn DS ooit verkocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oha wat leuk dit deed ik ook altijd erg vaak!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS