,

LIFESTYLE | MIJN MARMEREN LAPTOP STICKER + KORTINGSCODE

maandag, februari 29, 2016

Al een tijd lang kom ik steeds vaker Macbooks tegen met een prachtige marmeren look. Dat wilde ik ook! En het liefst vandaag nog, haha. Gelukkig kreeg ik een mailtje van CaseApp en maakte ik deze marmeren Macbook skin. Benieuwd wat ik van de kwaliteit en het aanbrengen van de sticker vind?

Toen de envelop binnenkwam, zat er een sticker op met de tekst dat de envelop niet gevouwen mocht worden. Helaas zat er toch een vouw in de envelop, maar gelukkig was er niets van de vouw terug te zien, toen de sticker op mijn Macbook zat.

Voordat ik de sticker ging aanbrengen, heb ik mijn laptop schoongemaakt met een microvezel doekje. De sticker is van fijn en stevig materiaal met een soort reliƫf. De sticker is gemakkelijk aan te brengen en los te maken. Ik heb hem enkele keren losgemaakt omdat hij een beetje scheef zat. Daarna bleef hij gewoon weer goed plakken. Tijdens het verwijderen van de sticker bleven ook geen plak-restjes of iets dergelijks achter.


Ondanks dat ik de goede maat sticker heb bestelt, was ik een beetje teleurgesteld om te zien dat de sticker in de hoogte zo'n 2 mm groter had moeten zijn en ik de breedte 1 mm. De sticker heb ik met de bovenkant gelijkgemaakt, en dus klopt het appeltje ook niet precies.

Ik vind het toch wel erg tof dat mijn iPhone nu dezelfde marmeren look heeft als mijn Macbook. Ik heb namelijk dezelfde marmer afbeelding gebruikt voor beiden items. Mijn iPhone hoesje heb ik ergens anders vandaan, maar CaseApp heeft ook veel verschillende skins voor iPhones. Daarnaast kun je, net als ik heb gedaan bij mijn Macbook skin, ook zelf een afbeelding kiezen.

Wil jij nou ook een Macbook skin of een skin voor je iPhone? Dan heb ik een 20% kortingscode voor je! Vul dan de code 5IALTB in voor het afrekenen. And enjoy!

Hou jij ook zo van marmer?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Oh tof zeg. Dit lijkt me ook altijd nog eens leuk om op mijn macbook te plakken.
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Ik wil die ook :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke sticker zeg! Marmer is echt zo trending nu he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw het ziet er echt erg mooi uit. Ik dacht dat zo'n sticker als een soort prijsje zou zijn en er niet meer (heel) af te krijgen was. Ik durf het nu ook wel aan om zo'n sticker te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh gaaf! Kun je zelf helemaal een foto uitkiezen? Ook bijvoorbeeld gewoon vakantie foto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hii Liza,
   Je kunt helemaal zelf een foto uitkiezen om te laten printen. Let er wel op dat de kwaliteit goed moet zijn. Daarnaast kun je ook gewoon een van de standaard ontwerpen kiezen die ze in de wegschop hebben.
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS