LIFESTYLE | 4X LANDEN/PLAATSEN WAAR IK NAARTOE WIL

maandag, februari 22, 2016

Toen ik laatst deze wereldbol tegenkwam begon ik meteen weer met het bedenken van landen en steden die ik graag zou willen bezoeken. Uiteindelijk stonden er 4 plaatsen op mijn lijstje. Tijd om deze met jullie te delen! Uiteraard ben ik ook héél nieuwsgierig welke landen op jullie lijstje staan.


JAPAN
Het is nog niet zo lang geleden dat ik in Zuid-Korea was, naar Japan gaan had destijds een goede beslissing kunnen zijn. Helaas had ik het erg druk met school én had een een reisje naar Hong Kong geboekt.  Achteraf heb ik hier wel spijt van. Dus, dat wordt sparen, sparen en nog een sparen. Hopelijk kan ik binnen nu en 3 jaar Japan bezoeken.

AUSTRALIË
Op tv zie je zó vaak mooie dingen van Australië, dat ik er ook wel echt graag naartoe zou willen. Een van mijn vriendinnen, Frennie, is voor haar minor naar Nieuw Zeeland geweest en heeft daarna nog even Australië bezocht. Zelf vond ze dat ze te kort in Australië was om er echt een mening over te vormen, maar ze gaf wel aan het wat leuker te vinden dan Nieuw Zeeland. Deze maand vertrekt een vriendin van vroeger naar Australië voor een jaar, dus waarschijnlijk zit ik helemaal geobsedeerd naar haar Instagram feed te kijken straks.

THE USA
Ik kan bijna niet geloven dat mijn broer, Frank, binnen een half jaar al twee keer naar de US geweest is en ik nog nooit. Zijn avonturen van New York spreken bij enorm aan. Ook heb ik in Korea een hele leuke meid leren kennen die in de US woont. Misschien ga ik volgend jaar naar haar toe (geld storten op mijn rekening is toegestaan lieve lezeressen, haha). Net vertelde ik nog over een vriendin die bijna vertrekt naar Australië, ze heeft daarvoor een hele tijd door de US rondgetrokken. Ook haar SnapChat stories zorgde ervoor dat ik toch echt even die reis wil maken.

DENEMARKEN
Ik had afgelopen schooljaar de mogelijkheid met school mee te gaan naar Kopenhagen. Ik heb er toen voor besloten dat niet te doen aangezien er geen leuke mensen gingen (ik klink nu echt als een hater). Op mijn Facebook timeline kwam ik toen steeds mooie en leuke foto's tegen, dat ik begon te twijfelen aan mijn beslissing. Ook op veel blogs kwam ik de laatste tijd geweldige foto's van tripjes naar Kopenhagen tegen. Als ik er over nadenk heb ik géén spijt dat ik niet met school ben geweest, maar ik wil nog wel héél graag gaan!

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Denemarken lijkt me erg leuk! Ik zou nog graag naar meerdere plaatsen in Engeland willen gaan.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook best een keer naar Australië willen gaan. Maar aan de ontzettend lange reis moet ik niet denken. Maar zeg nooit nooit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeele gave reizen! Ik zou ook zo graag eens naar de US willen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah Japan dat zou mij zo vet lijken net als the USA trouwens, lijkt me heerlijk om daar lang rond te trekken. Ook zou ik graag naar Nieuw-Zeeland willen en Noorwegen en Zweden staan ook hoog op mijn lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit mij helemaal aan bij jouw lijstje. Zou daar ook allemaal wel naar toe willen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS