LIFESTYLE | 3X DINGEN OP MIJN IPHONE WAAR IK MIJ VOOR SCHAAM

maandag, februari 08, 2016

Versnelt jouw hartslag ook altijd een beetje extra als iemand anders opeens jouw telefoon in handen heeft? Bij mij in ieder geval wel, oeps. Tijd om te bekennen en drie dingen te delen die op mijn mobiel te vinden zijn, waar ik mij voor schaam.DE VOLGERS+ APP
Oké, ik ben hartstikke guilty. Ik behoor tot de ietwat zielige categorie mensen die graag op de hoogte is van alle volgers, ontvolgers, spookvolgers en ga zo maar door van Instagram. De app kan ook gebruikt worden voor Twitter en Facebook, maar daar liggen niet mijn interesses, haha. Hoe dan ook, ik schaam mij wel een beetje voor dit feit. Vooral omdat ik er ook vaak aan denk om extra functies te kopen. Hmm, misschien doe ik dat wel? Ohh, I feel so bad...

8GB RUIMTE
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn huidige smartphone heb aangeschaft. Ik had op dat moment een Samsung Galaxy S3 en wilde toch eens kijken voor een iPhone. Ik werd opslag verliefd op de roze kleur van de iPhone 5C en besloot met deze mobiel verder te gaan. Eén minpuntje; ik vond het destijds te duur. Om die reden besloot ik voor de goedkoopste versie te gaan: de iPhone 5C met maar 8GB aan ruimte. Spijt heb ik aan de ene kant niet, want ik betaal maar €35 per maand voor een super abonnement. Maar aan de andere kant... Mijn telefoon zeurt vrijwel iedere dag dat die vol is en dat ik dingen moet verwijderen.

BIJNA ALLEEN MAAR JUSTIN BIEBER MUZIEK
Toen ik in Korea zat, kon ik helaas geen nieuwe muziek op mijn iPod zetten. Dit  kwam doordat ik alle liedjes in de iTunes van onze pc heb, in plaats van in mijn laptop. Hoe dan ook, toen ik in Korea was, kwam ook Purpose van Justin Bieber uit. En oh boy, ik was helemaal in love met dat album! Omdat ik een iPod heb, had ik nooit muziek op mijn mobiel (ook omdat ik maar 8GB heb, haha). Dit album moest ik echter toch echt kunnen beluisteren en zette het op mijn mobiel. Met als resultaat dat er nu vrijwel alleen maar JB muziek op staat.

Heb jij iets gênants op je mobiel? ;)

Follow

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Hahaha, ik heb niks op mijn mobiel waar ik mij voor schaam, waarschijnlijk ook omdat er praktisch niets op staat ;) Had eerst een Samsung ace en daarmee had ik al snel hetzelfde probleem als jij, regelmatig een te kort aan geheugen om bijvoorbeeld gewoon whatsapp te updaten. Nu een Samsung S4 mini en die werkt prima. Wat meer geheugen in een mobiel is toch wel belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook de iphone c.. Alleen ik hoorde laatst dat de C staat voor cheap.. Haha. En inderdaad dat gezeur met geheugen er kan bijna niks op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha staat dat echt voor 'cheap' ja? :P Lig helemaal in een deuk hier. Hij was toen wel inderdaad lekker goedkoop, daarom had ik hem genomen, haha. Weer een ontdekking gedaan ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. De hoeveelheid selfies haha... Niet dat ik nou zo ijdel ben, maar als m'n makeup enzo dan een keer goed zit duurt het vaak een paar pogingen totdat ik een goede selfie heb, en vergeet ik de rest wel eens te verwijderen. Als iemand anders mijn telefoon heeft hoop ik altijd heel erg dat ze niet zo ver door mijn foto's scrollen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overload aan foto's waar ik niet blij mee ben hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vet veel van die genante spelletjes voor 6 jarige meisjes op m'n telefoon. Maar zo gaat de tijd sneller.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zielige categorie mensen? Ik snap niet wat daar zielig aan is maar okeej haha. XD Justin bieber heb ik ook op mijn telefoon. Niks mis mee haha hij maakt gewoon goede muziek. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja, toen ik voor het eerst van die Volgers+ app hoorde, vond het een beetje triest dat mensen non-stop zouden bijhouden wie hun volgers en ontvangers zijn. Uiteindelijk toch zelf de app genomen en vind het van mezelf wel zwak en een beetje zielig, haha. Vandaar ;) Maar bedoel er niets gemeens mee of zo.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 7. HAHAHAHAHAH Ik heb echt ONWIJS veel fotos op mijn mobiel, echt belachelijk hoeveel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh hahaha, hier nog eentje die de Volgers+ app regelmatig checkt, wat erg eigenlijk. Verder kan ik niet echt ergens op komen waarvoor ik me schaam! :'D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS