FASHION | OUTFIT: DENIM LOVE AND FAUX CHANEL

woensdag, februari 03, 2016

Faux Chanel, tja, wat kan ik er over zeggen? Al jaren ben ik head over heals met die prachtige Chanel Boy Bag. Maar of ik die nou echt zal kopen? Die kans is bizar klein. Toen ik in Hong Kong deze neppend zag, wilde ik hem meteen hebben. Maar dan wel zonder logo... Het was even zoeken, maar uiteindelijk vond ik er dan toch een.
Blouse Bershka | High waisted jeans Bershka | Sneakers Converse | Tas Hong Kong

Wat vind jij van deze outfit?
What is your opinion about this outfit?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. wat een leuk tasje! leuke outfit ook, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tas! Je outfit is ook leuk. Mijn reactie bleef net niet staan Hopelijk nu wel. Ik probeer het nog een keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Susan! Wat grappig dat ik je zo tegenkom haha. Ik weet niet of je het je nog herinnert maar ik heb de eerste jaren van de basisschool nog met jou doorgebracht! Ik kwam via via op je blog terecht en dacht hé die ken ik! Leuk dat je blogt en wat een fijne artikels!:-)

  Groetjes Yvonne

  thetouristoflife.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS