,

FASHION | DENIM TALK MET ANNA NOOSHIN

vrijdag, februari 05, 2016

Gisteren besloot ik om het centrum van Amsterdam onveilig te maken. Na inmiddels alweer een maandje in deze stad stage te lopen, maar nog geen winkel gezien te hebben, begon het te kriebelen. Toen ik bij Topshop aankwam bleek het helemaal mijn dag te zijn: denim advies van Anna Nooshin (yes please!).
Bij binnenkomst kreeg je een leuke tas, een lipstick én een kaart voor korting. Een aangename verrassing, al zeg ik het zelf. Uiteindelijk stond ik vrijwel vooraan, en dat zonder voordringen! Anne Nooshin kwam het mini podium op in een leuk gecombineerde all denim outfit. Ze vlogde even en begon toen haar verhaal.


Ze vertelde eerst over wat de denim jeans voor haar betekent en wat zij zo leuk vindt aan de jeans die Topshop verkopen. Daarna kregen we een uitleg over welke type jeans perfect is voor welk type lichaam.


Voordat we op de foto mochten, konden we om denim advies vragen. Zelf had ik twee vraagjes die ze duidelijk had beantwoord. Zo vroeg ik namelijk of een high waisted jeans je uiteindelijk nou langer of korter moet laten lijken. De ene keer vind ik namelijk dat zo'n broek mij langer laat lijken, terwijl ik het de andere keer daar totaal niet mee eens kan zijn. Haar antwoord was dat deze jeans je wel langer moet laten lijken en misschien leuk kan combineren met een croptop, zodat je nog iets langer lijkt. Mijn tweede vraag was hoe je over knee boots goed kan stylen met een broek. Daar was het antwoord op dat je voor je bovenlichaam iets straks aan moet doen, zodat je minder het idee hebt dat je in 'hokjes' of  'delen' denkt.


Helaas is mijn foto met Anna Nooshin niet zo scherp, maar ach, ik ben er alsnog erg blij mee. Alle foto's in dit artikel zijn trouwens met mijn mobiel gemaakt... Mijn camera had ik niet bij mij. Ook is mijn thumbnail weg zoals je ziet :( Hier kan ik wel even een potje om janken. Mijn Macbook is namelijk stuk en op de laptop die ik nu gebruik zit geen photoshop. Hopelijk heb ik mijn oude laptop weer snel terug en kan ik het aanpassen :)

Wat vind jij van de denim-op-denim trend?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Leuk artikel Suus, wat een mazzel dat je dat tegenkwam. Altijd leuk zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig om die vragen te kunnen stellen! Hopelijk kan je het snel weer oplossen met je laptop :O t ziet er welgezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh noooo, je laptop kapot is niet leuk :( Hopelijk is die snel gemaakt en hebben ze er niet alles afgehaald.
  Wel super leuk dat je mijn naamgenoot Anna hebt ontmoet en wat vragen kunnen stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend van je laptop en super gaaf dat je haar ontmoet hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS