, ,

BEAUTY | VICHY SERUM & BB CLEAR + WINACTIE!

woensdag, februari 24, 2016

Door de koude wind en vele regen merkte ik dat mijn huid weer steeds droger werd, tijd om daar iets aan te doen! Gelukkig wilde Vichy my er een handje bij helpen, en kreeg ik een fijn serum voor mijn droge huidje opgestuurd. Maar dat is niet alles, ik mag ook een paar leuke producten weggeven!

POWER SERUM
Dit Dynamic Hydration Power Serum is speciaal voor een gevoelige of droge huid. Het biedt hydratatie voor 48 uur, laat je huid er steviger uitzien, zorgt voor gladgemaakte droogtelijntjes en geeft je een frisse en stralende teint. Dit serum breng ik in de ochtend aan voordat ik mijn dagcrème aanbreng en in de avond voordat ik mijn nachtcrème gebruik. Inmiddels gebruik ik het serum bijna een week en ben tot nu toe erg tevreden! Als ik opsta, voelt mijn huid helemaal niet droog of trekkerig aan, wat het eerst wel deed.


BB CLEAR
In plaats van een BB Cream, besloot ik iets anders te proberen en ging ik voor een BB Clear. Het is een verzorgende en hydraterende crème die de huid een natuurlijke dekking geeft. Het is dus niet te vergelijken met een foundation. De BB Clear zorgt voor een egale en natuurlijke teint en is ook geschikt voor een gevoelige huid. Ook zit er SPF 14 in de crème, wat ikzelf er fijn vind. Helaas ik de kleur voor mij iets te donker, maar ik ben dan ook wel echt een bleekscheet. Deze BB Clear is wel meer voor de vettere huid, dan de droge huid.

WINACTIE
Het leuke is, dat ik drie van deze BB Clear producten mag weg geven. Ik geef er twee weg via mijn blog en één via Instagram. Je mag uiteraard met beide winacties meedoen. De BB Clear die ik weggeef, zijn van dezelfde kleur als ik heb gebruikt. Het is de kleur "Light Shade" maar zoals je ziet, is die niet geschikt voor de echte bleekscheetjes onder ons.

Wat moet je doen om kans te maken?
> Volg Susan Blogt via Bloglovin' (klik)
> Laat een reactie dat je meedoet + je e-mail adres (je adres kun je ook mailen naar info@susanblogt.nl o.v.v Vichy Winactie, als je dat prettiger vindt)

Wat mag je doen voor extra kans?
> Mij volgen via Instagram (klik)
> De Facebookpagina van Susan Blogt liken (klik)

De winactie sluit op 9 maart 2016, 23:59

Gebruik jij producten van Vichy?
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Waaauw dat ziet er super uit zeg zou het graag proberen ben ook een bleekscheetje haha *aapje*
  Ik volgde je overal al

  FIjne dag liefs carola

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, het product ziet er supergaaf uit! Ik volg je overal al en bij deze doe ik mee aan de winactie! E-mail is lisabroeders@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al jaren gebruik ik idealia creme en serum van vichy maar merk nu in de winter dat deze serie niet voldoende is voor mijn droge huid.graag doe ik mee met deze leuke winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook mee met de winactie. Ik volgde je al. Email stuur ik privé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram liekevv24
  facebook lieke van veen
  e-mailadres xx_glamourgirls@hotmail.com

  Ik doe super graag mee met deze leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke winactie, het product klinkt heel goed! Ik doe graag mee, ik volgde je al overal :D
  liefs. Jonne (jonnesworld@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke winactie! Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze BB cream. Ik volg je nu via Bloglovin, Instagram en Facebook :) mijn email adres is deempjee@live.nl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben erg benieuwd, vind het resultaat op jouw huid in ieder geval erg mooi. Mijn e-mail adres is mstumtummetje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS