BEAUTY | TOPSHOP MATTE PINK LIPSTICK

maandag, februari 15, 2016

Als ik ergens van hou, met betrekking tot make-up, dan is het lipstick. Iedere outfit kan van saai en simpel naar awesome gaan, enkel en alleen door het toevoegen van een leuke lipstick. Bij het Topshop denim event met Anna Nooshin zat deze roze beauty in de goodiebag. Benieuwd?
English: If there is any make-up product I like the most, it is lipstick. Every boring outfit can be upgraded with a pretty lipcolour. At the Topshop denim event, with Anna Nooshin, I got this pink beauty in the goodie bag. 


Zelf ben ik een enorm fan van matte lipstick, en zijn ook vrijwel al mijn Mac baby's matt. Ook de roze kleur sprak mij meteen aan. Make-up van Topshop heb ik nog nooit eerder gehad, dus ik was erg benieuwd! De swatch maakte mij qua kleur blij. De lipstick was verrassend romig, iets dat ik niet gewend ben van mijn andere matte lipsticks.

English: I am a huge fan of matte lipstick. Almost all of my Mac baby's are matte. So that was a winner for me, also the pink colour made me happy. I never got make-up from Topshop before, so I was very curious. When I made a swatch, the pretty pink colour was unexpectedly creamy, something I did not see coming. 


Toen ik de lipstick opdeed, merkte ik dat die inderdaad erg romig smeerde. Zelf hou ik daar niet erg van, dus dat vond ik tegenvallen. Daardoor viel ook de kleur wat minder fel uit dan dat ik van tevoren had verwacht. Al met al, zou ik deze niet nog eens kopen, maar ben ik wel erg blij dat ik hem heb kunnen proberen.

English: When I put on, I found it a bit too creamy... Because of that, the colour was also a bit less intense then I was expecting. In the end, I do not think I would buy this lipstick again, but I did enjoy having the chance to try it out.

Wat vind jij van deze lipstick?
What is you opinion about this lipstick?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik vind hem je toch wel mooi staan hoor! Vind het zelf juist wel fijn wanneer een lipstick een beetje romig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De pigmentatie vind ik tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat hij tegenvalt, ik vind hem wel mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat die tegenvalt. Ik vind de kleur wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie lieve reacties!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS