BEAUTY | 2X SALLY HANSEN NAGELLAK

woensdag, februari 10, 2016

In Zuid-Korea heb ik voor het eerst mijn nagels laten doen en was direct om. In Nederland zou ik net zo mooi mijn nagels lakken en ze goed bijhouden. Al vrij snel ging ik de mist in. Die verdomde nagellak bleef maar 3 dagen mooi en ik kon geen tijd maken om het weer opnieuw te doen. Mijn zoektocht naar een flawless lak was begonnen...

Aan de linker kant zie je Jaded en het lakje aan de rechter kant is Shore Enough. Samen met mama ging ik aan de slag om te testen. Ik wilde namelijk de prachtige nude-kleur langer op mijn nagels dan dat ik zou doen voor een simpele swatch. Jep, mijn mama moest zich wagen aan het vrolijke groen.


Na twee laagjes was ik nog niet overtuigd, en besloot een derde laagje toe te voegen. Met drie laagjes was de kleur dan ook perfect. Een prachtige oude, precies waar ik van houd. Zo voorkom je hartstikke makkelijk dat je nagels met je outfit vloeken, haha.


Mijn moeder draagt op de foto drie laagjes van de kleur Jaded. Zoals je ziet, had daar eigenlijk nog wel een laagje bovenop gekund. Hij dekt namelijk niet zo goed als gehoopt. De kleur vinden we erg leuk, maar wel iets voor de lente en zomer. Nog eventjes wachten dus... Na het maken van de foto's heeft mama haar nagels weer schoongemaakt en zei vol enthousiasme: ''Zo goed als die blijft zitten, zo gemakkelijk gaat die eraf!'' Ik had namelijk als eens eerder een lak op van dit merk, dus ze wist dat ze lang blijven zitten.

Wat ik wel merk, is dat de lak na een dag of drie gaat barsten. Het zijn allemaal kleine barstjes en daar blijft het bij, de nagellak chipt niet. Eerlijk is eerlijk, de barstjes zijn jammer. Maar het is niet duidelijk, tenzij je er met je neus bovenop zit. De nagellak blijft met gemak een week zitten.

Heb jij nagellak van Sally Hansen?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuke kleurtjes! Lekker voor de lente straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zonde van de barstjes vind ik, de kleurtjes zijn wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hii Mariska,
   Om de barstjes te zien, moet je er wel echt met je neus op zitten hoor. Misschien ben ik iets te kritisch geweest ;) Haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Ik vind de kleurtjes ook meer iets voor lente/zomer. Zijn daarvoor echt mooie kleuren. Minpunten is natuurlijk wel dat de lak barstjes
  krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook echt van nude nagellak. Zo op de foto ziet de shore enough er heel erg mooi uit, ik ga er denk ik eens voor shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit een lakje van hun geprobeerd, maar ik ben wel erg benieuwd! En zo naar als lakjes gaan barsten, ik kan daar echt niet tegen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja snap ik! Anders kijk je een keer in de sale, doe ik namelijk ook, hihi ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS