,

LIFESTYLE | VLOG: 4 DAGEN TRIP NAAR HONG KONG!

woensdag, januari 06, 2016

Wie mij op Instagram volgt heeft vast wel foto's van Hong Kong voorbij zien komen. Tijdens mijn laatste week van mijn minor in Seoul, besloot ik namelijk om met drie vriendinnen voor een paar daagjes naar Hong Kong te gaan. Het was erg tof en zou het voor geen goud gemist willen hebben.
DAY 1 - VAN SEOUL NAAR HONG KONG, DINNER &  SKYLINE (5:11 min)


DAY 2 - BIG BUDDHA & 3D KERST LICHTSHOW (4:39 min)


DAY 3 - ONTBIJT, NAN LIAN GARDEN & LUISA'S BIRTHDAY DINNER (4:12 min)


DAY 4 - POSTKANTOOR, THE PEAK & WEGLOPEN UIT EEN RESTAURANT (7:12 min)


DAY 5 - TERUG NAAR SEOUL & MIJN HOSTEL KAMERTJE (3:15 min)


Hopelijk vonden jullie het leuk om deze vlogs te bekijken! In eerste instantie wilde ik één lange vlog maken, maar dit leek mij toch iets handiger. Mocht je niet alles willen zien kan je nu ook makkelijk kiezen welke onderwerpen je interessant lijken en doordat de duur van de vlog erbij staat kan je ook kijken voor welke je tijd hebt.

Zou jij ooit naar Hong Kong willen? Of ben je er ooit geweest?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. heel erg leuk en wat leuk dat je bent gaan vloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had de vlogs natuurlijk al op jouw aparte Koreablog gezien. Maar blijft leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die vlogs, krijg je toch een betere indruk van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om er zo toch soort van bij te zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS