,

LIFESTYLE | MY NEW ''BUSINESS CARD'' IPHONE CASE

maandag, januari 04, 2016

Toen ik op de blog van Jennie zag dat ze een telefoonhoesje had met daarop de link van haar blog wist ik dat ik ook zoiets wilde. Wauw, wat was dat gaaf zeg! Super enthousiast was ik dan ook toen ik van GoCustomized een hoesje mocht ontwerpen. Ik ging direct aan de slag en kon niet wachten totdat het hoesje bij mij op de deurmat zou vallen.
English: When I visited Jennie's blog and saw she had a new phonics with her blog link on it, I knew I wanted something like that myself. It is amazing! Not a surprise that I was super excited when I saw an e-mail from GoCustomized that I could design an own phone case. I meditate created a case and I cannot wait until the case arrives.


Toen ik er nog niet aan had gedacht om mijn blog link erop te zetten wilde ik graag een marmeren print op mijn telefoon hoesje. Uiteindelijk ben ik daar ook gewoon nog steeds voor gegaan, plus de link van mijn blog! Haha. Ik ben erg blij met het ontwerp en vind het eindresultaat ook erg mooi. Ik kon trouwens kiezen tussen een matte of glanzende case, zelf ben ik voor mat gegaan.

English: At first, when I did not have the idea for my blog link yet, I wanted to have a case with a marble look. In the end, I still created a marble case with the link of my blog on it! I am super happy with the design and they made the case very pretty. You can chose between a matte or a shiny case, I chose a matte case.


Toen ik in Korea was zag ik overal leuke hoesjes, echter was er wel één nadeel... mijn mobiel is daar nooit uitgebracht. De Iphone 5C is daar een telefoon waarvan ze geeneens weet hadden dat die bestaat. Gelukkig kon ik bij GoCustomized wel gewoon een hoesje ontwerpen voor mijn iPhone! Daardoor heb ik toch een droom hoesje, haha.

English: When I was in Korea I saw a lot of pretty phoneeases, unfortunately there were no cases for my phone... My phone has never been released there! I was super glad to see that I could design a case for my iPhone! So I still have my dream case, haha. 

Wat vind jij van mijn ''zakelijke'' hoesje?
What is your opinion about my ''business'' phonecase?

Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. jij met je marmer weer hahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik kan er niets aan doen.. Vind het gewoon zo mooi!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Dat is een mooi hoesje geworden! Leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha,natuurlijk voor jou en hoesje met marmer print. Ziet er mooi strak uit. En professioneel zo met jouw eigen bloglink erop. Goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk, al zou ik persoonlijk niet voor een marmerprintje gaan haha, maar ik vind het wel een erg leuk idee om de link van mijn site eronder te zetten. Ik ga eens eventjes kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best wel stoer zo'n hoesje! Ik ben gek op marmer dus vind het helemaal geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS